Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 14 липня 2021 Хтось допоможе таке дістати? набери +380674671771 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 липня 2021 набери +380674671771Дякую. Подзвонив - у них якась є, але з іншим номером і я не знаю, чи вона підійде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 липня 2021 Ппц, печально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 липня 2021 Ппц, печальноЗалізо - то дурниці, хоча і трохи шкода.Подумую поступити по-жигулівськи - розібрати знову, щоб дістатися туди (я вже подивився як то зробити), гарно там все відмити від масляного болота і заліпити епоксидкою з сєрєбрянкою. Мій жигулівський мотор має тріщину від 1971 року і наїздив так більше мільйона кілометрів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 липня 2021 То все фігня! Я зі старої газової плити і кухонної раковини склепав мангал. Шкода, що не сфоткав. Треба буде випробувати, коли жара спаде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 липня 2021 Жигулівський двигун може і довго буде їхати с епоксидкой,але у іномарок інша робоча температура,не буде то тримати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 липня 2021 у іномарок інша робоча температураТака сама. Антифріз також кипить при 100 градусах, але піднімають тиск в системі охолодження і піднімають цю температуру на кілька градусів. Епоксидка тримає до 160, а з іншим затверджувачем (я маю такий) і наповнювачем з алюмінієвого пилу, буде гарно триматися і при 220 градусів. Можна досягти і 350 градусної стійкості - таким компаундом клеять гальмівні накладки на колодках.Добре, що тріщина не досягає магістралі під тиском. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 15 липня 2021 Вопрос в том откуда взялась та трещина,шоб так треснула башка это нада было чемто увалить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik87 131 Скарга Опубліковано: 15 липня 2021 у іномарок інша робоча температураТака сама. Антифріз також кипить при 100 градусах, але піднімають тиск в системі охолодження і піднімають цю температуру на кілька градусів. Епоксидка тримає до 160, а з іншим затверджувачем (я маю такий) і наповнювачем з алюмінієвого пилу, буде гарно триматися і при 220 градусів. Можна досягти і 350 градусної стійкості - таким компаундом клеять гальмівні накладки на колодках.Добре, що тріщина не досягає магістралі під тиском. я на волге блок двухкомпонентным клеем замазывал, так и продал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 липня 2021 это нада было чемто увалить.Трошки увалили - машина придбана відновленою після ДТП у США. Замінена вся морда, а правий лонжерон має невеличку складку під подушкою двигуна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 15 липня 2021 Отакот куплять б/ушні машини - то там вилезе, то відвалисться. А ще замітив, що американці нормальні машини просто так не продають, якісь сюрпризи все одно будуть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 липня 2021 американці нормальні машини просто так не продаютьВсякі продають, але наші вибирають на аукціонах найдешевші і зовні малопроблемні. Я недавно шастав по тих, хто "робить" американців - просто беруть дві розвалені однакові - одна спереду, а інша ззаду - і збирають одну "нульцеву" дорогущу. Можеш собі скільки захочеш лазити і міряти товщину фарби. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 15 липня 2021 Шукаю нову головку - деталь № 11122470427 від двигуна N16B16A. Хтось допоможе таке дістати?Найти новую голову не сложно, вопрос в том, сколько она будет стоить. Думаю, тысячи три-четыре долларов за нее попросят. * ASUS_X00TD * 1 Hapadoctb відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 липня 2021 сколько она будет стоить.2735 ойро і буде за місяць. Тому шукаю вживану. Але ті номери без деталізації відмінностей - то не для мене. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 липня 2021 Отакот куплять б/ушні машини - то там вилезе, то відвалисться. А ще замітив, що американці нормальні машини просто так не продають, якісь сюрпризи все одно будуть. с америки продаются в основном те которые не допущены к дорогам общего движения, т.е после дтп всяких) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hapadoctb 54 Скарга Опубліковано: 16 липня 2021 Знайомий з Дніпра потрапив у ДТП, поїхали по майстернях щоб трохи виправили кузов, капец - всі стапеля в місті заяняті американськими авто!! Тягнуть з тих аукціонів сюди все підряд, і бите, і топлене, все що задешево, ріжуть, варять, склепують - і в путь )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 16 липня 2021 ну с такими ценами на авто и доходами неудивительно что каждый ищет дешевле. с бляхами практически закрыли лазейку, не удивлюсь и с битками тоже прикроют через пару лет. хотя налоги то хоть какие то платятся может и не закроют Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 21 липня 2021 те которые не допущены к дорогам общего движения, т.е после дтп всяких) те что не допущены к движению продаются без title, им дают бамажку(total loss salvage title) о том что авто жопа и если даже его восттановят то необходима будет експертиза о возможности допуска авто на дороги общего пользования, но таких авто пару процентов от общего количества Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 липня 2021 Подумую поступити по-жигулівськи - розібрати знову, щоб дістатися туди (я вже подивився як то зробити), гарно там все відмити від масляного болота і заліпити епоксидкою з сєрєбрянкою. Так і поступив, але замазав не епоксидкою, а звичайним червоним герметиком. Ну і поміняв дещо - подушку, поперечку і ремінь. Так подушки виглядають. Фара знята і так звідти виглядає двигун. Там таке намудрили... До головки прикручена поперечина, а до кузова - подушка. Їх з'єднує ще якийсь міст. Щоб не надумало то все само розкручуватися, посадив усі болти на фіксатор різьби. Радили брати червоний - казали, що сильніше тримає, але я взяв синій - ану ж ще прийдеться відкручувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 23 липня 2021 Щоб не надумало то все само розкручуватися, посадив усі болти на фіксатор різьби. Радили брати червоний - казали, що сильніше тримає, але я взяв синій - ану ж ще прийдеться відкручувати. Практика показывает, что такие соединения сами не раскручиваются никогда, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 липня 2021 Практика показывает, что такие соединения сами не раскручиваются никогда,У мене інший досвід - всі болти вилазять, як живі. Навіть мотор вже падав - гайка з подушки відкрутилася. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 23 липня 2021 У мене інший досвід - всі болти вилазять, як живі. Навіть мотор вже падав - гайка з подушки відкрутилася. Видимо снимали мотор после аварии и так собрали. 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 липня 2021 Видимо снимали мотор после аварии и так собрали.Після заміни масла в коробці (міняли піддон) болтики М6 по 86грн./шт. також повилазили. Один на захисті лежав, а ще два наполовину торчали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni86 281 Скарга Опубліковано: 23 липня 2021 @VETERAN, не хочу ничего плохого говорит, но сами по себе ни болты, ни шпильки, ни гайки, не откручиваются. Помоему нужно сменить СТО. То что сама по себе машина МИНИ это симбиоз БМВ и ПежоСитроен моторс, это пол беды, но те кто крутит гайки на этих авто должны знать, что большая часть резьбовых соединений одноразовые и нужно использовать новые. Да к сожалению это так. Просто болт на М10 и он одноразовый, так как сделаны из стали марки "Сталь Гавно3". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 липня 2021 Помоему нужно сменить СТО.Уже. 5 різних вже прийняли участь. Шоста СТО - офіціали BMW у Дніпрі - це ті, що стукають в дно знизу. Падлюки рідкісні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах