Перейти до публікації
VETERAN

Veteran - Персональник

Рекомендовані повідомлення

набери +380674671771
Дякую. Подзвонив -  у них якась є, але з іншим номером і я не знаю, чи вона підійде.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ппц, печально
Залізо - то дурниці, хоча і трохи шкода.

Подумую поступити по-жигулівськи - розібрати знову, щоб дістатися туди (я вже подивився як то зробити), гарно там все відмити від масляного болота і заліпити епоксидкою з сєрєбрянкою. Мій жигулівський мотор має тріщину від 1971 року і наїздив так більше мільйона кілометрів. 

Поділитися повідомленням

То все фігня! Я зі старої газової плити і кухонної раковини склепав мангал. Шкода, що не сфоткав. Треба буде випробувати, коли жара спаде.

Поділитися повідомленням

Жигулівський двигун може і довго буде їхати с епоксидкой,але у іномарок інша робоча температура,не буде то тримати

Поділитися повідомленням

у іномарок інша робоча температура
Така сама. Антифріз також кипить при 100 градусах, але піднімають тиск в системі охолодження і піднімають цю температуру на кілька градусів. Епоксидка тримає до 160, а з іншим затверджувачем (я маю такий) і наповнювачем з алюмінієвого пилу, буде гарно триматися і при 220 градусів. Можна досягти і 350 градусної стійкості - таким компаундом клеять гальмівні накладки на колодках.

Добре, що тріщина не досягає магістралі під тиском.

Поділитися повідомленням

у іномарок інша робоча температура

Така сама. Антифріз також кипить при 100 градусах, але піднімають тиск в системі охолодження і піднімають цю температуру на кілька градусів. Епоксидка тримає до 160, а з іншим затверджувачем (я маю такий) і наповнювачем з алюмінієвого пилу, буде гарно триматися і при 220 градусів. Можна досягти і 350 градусної стійкості - таким компаундом клеять гальмівні накладки на колодках.

Добре, що тріщина не досягає магістралі під тиском.

я на волге блок двухкомпонентным клеем замазывал, так и продал

Поділитися повідомленням

это нада было чемто увалить.
Трошки увалили - машина придбана відновленою після ДТП у США. Замінена вся морда, а правий лонжерон має невеличку складку під подушкою двигуна.

Поділитися повідомленням

Отакот куплять б/ушні машини - то там вилезе, то відвалисться.

А ще замітив, що американці нормальні машини просто так не продають, якісь сюрпризи все одно будуть.

Поділитися повідомленням

американці нормальні машини просто так не продають
Всякі продають, але наші вибирають на аукціонах найдешевші і зовні малопроблемні. Я недавно шастав по тих, хто "робить" американців - просто беруть дві розвалені однакові - одна спереду, а інша ззаду - і збирають одну "нульцеву" дорогущу. Можеш собі скільки захочеш лазити і міряти товщину фарби.

Поділитися повідомленням

Шукаю нову головку - деталь № 11122470427 від двигуна N16B16A. Хтось допоможе таке дістати?

Найти новую голову не сложно, вопрос в том, сколько она будет стоить. Думаю, тысячи три-четыре долларов за нее попросят.

* ASUS_X00TD *

Поділитися повідомленням

сколько она будет стоить.
2735 ойро і буде за місяць. Тому шукаю вживану. Але ті номери без деталізації відмінностей - то не для мене.  :bn:

Поділитися повідомленням

Отакот куплять б/ушні машини - то там вилезе, то відвалисться.

А ще замітив, що американці нормальні машини просто так не продають, якісь сюрпризи все одно будуть.

с америки продаются в основном те которые не допущены к дорогам общего движения, т.е после дтп всяких)

Поділитися повідомленням

Знайомий з Дніпра потрапив у ДТП, поїхали по майстернях щоб трохи виправили кузов, капец - всі стапеля в місті заяняті американськими авто!! Тягнуть з тих аукціонів сюди все підряд, і бите, і топлене, все що задешево, ріжуть, варять, склепують - і в путь ))))

Поділитися повідомленням

ну с такими ценами на авто  и доходами неудивительно что каждый ищет дешевле. с бляхами практически закрыли лазейку, не удивлюсь и с битками тоже прикроют через пару лет. хотя  налоги то хоть какие то  платятся может и не закроют

Поділитися повідомленням

те которые не допущены к дорогам общего движения, т.е после дтп всяких)
те что не допущены к движению продаются без title, им дают бамажку(total loss salvage title) о том что авто жопа и если даже его восттановят то необходима будет експертиза о возможности допуска авто на дороги общего пользования, но таких авто пару процентов от общего количества

Поділитися повідомленням

Подумую поступити по-жигулівськи - розібрати знову, щоб дістатися туди (я вже подивився як то зробити), гарно там все відмити від масляного болота і заліпити епоксидкою з сєрєбрянкою.

Так і поступив, але замазав не епоксидкою, а звичайним червоним герметиком.

Ну і поміняв дещо - подушку, поперечку і ремінь.

Так подушки виглядають.

SAM_1092_800.jpgi.gif

Фара знята і так звідти виглядає двигун.

SAM_1094_800.jpgi.gif

Там таке намудрили... До головки прикручена поперечина, а до кузова - подушка. Їх з'єднує ще якийсь міст.

Щоб не надумало то все само розкручуватися, посадив усі болти на фіксатор різьби. Радили брати червоний - казали, що сильніше тримає, але я взяв синій - ану ж ще прийдеться відкручувати.

Поділитися повідомленням

Щоб не надумало то все само розкручуватися, посадив усі болти на фіксатор різьби. Радили брати червоний - казали, що сильніше тримає, але я взяв синій - ану ж ще прийдеться відкручувати.

Практика показывает, что такие соединения сами не раскручиваются никогда,

Поділитися повідомленням

Практика показывает, что такие соединения сами не раскручиваются никогда,
У мене інший досвід - всі болти вилазять, як живі. Навіть мотор вже падав - гайка з подушки відкрутилася. 

Поділитися повідомленням

У мене інший досвід - всі болти вилазять, як живі. Навіть мотор вже падав - гайка з подушки відкрутилася. 

Видимо снимали мотор после аварии и так собрали.

Поділитися повідомленням

Видимо снимали мотор после аварии и так собрали.
Після заміни масла в коробці (міняли піддон) болтики М6 по 86грн./шт. також повилазили. Один на захисті лежав, а ще два наполовину торчали.

Поділитися повідомленням

@VETERAN,  не хочу ничего плохого говорит, но сами по себе ни болты, ни шпильки, ни гайки, не откручиваются. Помоему нужно сменить СТО.

То что сама по себе машина МИНИ это симбиоз БМВ и ПежоСитроен моторс, это пол беды, но те кто крутит гайки на этих авто должны знать, что большая часть резьбовых соединений одноразовые и нужно использовать новые.

Да к сожалению это так. Просто болт на М10 и он одноразовый, так как сделаны из стали марки "Сталь Гавно3".

Поділитися повідомленням

Помоему нужно сменить СТО.
Уже. 5 різних вже прийняли участь. Шоста СТО - офіціали BMW у Дніпрі - це ті, що стукають в дно знизу. Падлюки рідкісні.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз