Raspezzzdyau 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2010 г.Никополь, Днепропетровская обл. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
вован777 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2010 Привет,мужики!Я из города Снежное Донецкой области Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gal2830 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2010 Привет друзья. Я из Донецка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kalinaden 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2010 Коминтерновский рн. село (Шуровка Александровка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vitasik35 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2010 Одесса,пос,Котовского Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гаишник 1 Скарга Опубліковано: 10 січня 2010 г.Мариупотль 23МКЖ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DJ_MoNaX 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2010 Всем привет я из г. Харьков Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Svyatoshinskiy 1 Скарга Опубліковано: 12 січня 2010 Святошино район станций метро. Приблизительный ориентир ночной клуб Бинго Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сява 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2010 Черкассы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RumbO 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2010 Голосеево, Пр. Науки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Александр 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2010 луганская обл. г. ровеньки работаю тамже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadjama 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2010 я живу в г. днепропетровске на ул. аверина за кайдатским мостом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 23 січня 2010 г. Николаев. Ленинский район Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
niki 2 Скарга Опубліковано: 23 січня 2010 Ваащето - Киевский , но последний год с небольшим - переехал в Ворзель - народ - это РЕАЛЬНЫЙ КУРОРТ!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Серий 1 Скарга Опубліковано: 24 січня 2010 м.Київ Троещина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gena 1 Скарга Опубліковано: 26 січня 2010 привет.я с Миргорода Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andryuha 29 Скарга Опубліковано: 26 січня 2010 А я в Севастополе живу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sag1966 7 Скарга Опубліковано: 26 січня 2010 Привет,мужики!Я из города Снежное Донецкой области Похоже, ты здесь - первая ласточка из Снежного.) Буду весной на занятиях у заочников на нашем пункте в вашем УПК - можно будет пересечься. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maxxick 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2010 а я из г.Сумы! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sherman 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2010 Куреневка, Автозаводская Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
JL 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2010 Я из г.Херсона Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
остап 1 Скарга Опубліковано: 28 січня 2010 я из г. Краматорска что в Донецкой обл.! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bazya 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2010 Живу в Киеве, на Сырце. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
klen 1 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2010 чернигов на связи !!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVAN_82 1 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2010 Живу в КИЕВЕ, на Тростянецкой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах