Nik_2101 3 Скарга Опубліковано: 17 травня 2006 Я как раз напротив ипподрома Кассияна? какой номер? У мну "бывшая" тёща в 6 а живет и я 4 года в 2б жил... )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bormann 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2006 Ну не настолько напротив. Чуть поглубже... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KOSMOS 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2006 to Mala Вот видишь! (но наверное не видишь) Уже и сосед нашелся !!! Хай живе ВАЗ !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Link 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2006 Блин. Хорошо вам всем. Пока у меня только соседей нету. Ну и у Вовки наверное Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Madyar 15 Скарга Опубліковано: 18 травня 2006 Это у вас киевских соседей мало? Вот наверное мой ближайший сосед-автоклубник живет за 150 км, аж в Донецке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
saik 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2006 А что такое 150 км. это чуть больше 95 км. как у меня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 20 травня 2006 на метроДружбы Народов живу. на ул.Подвысоцкого :arrow: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Evgeniy 1 Скарга Опубліковано: 21 травня 2006 To 2-ешник Привет сосед! м.Дружбы народов ул.Неманская Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 30 травня 2006 Ул Головка район Соломенского рынка! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VitasUGT 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2006 Ул Головка район Соломенского рынка! :) (только я живу в переулке,в частном секторе.) 2Jemen-написал в личку... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 13 червня 2006 Ха. З40 км. от Киева. ул. Марка Вовчка (в Киеве тоже такая есть - так что не путать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Greshnik 1 Скарга Опубліковано: 19 червня 2006 Evgeniy 2-ешник Сусиды. ул. Саперное поле.(ул. Филатова (Печерск)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Greshnik 1 Скарга Опубліковано: 19 червня 2006 Raketa Я тоже из Черкасской обл., г. Ватутино. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sanchos 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2006 Харьковское шосе.нах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 23 червня 2006 Харьковское шосе.нах. соседи..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чумак 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2006 Харьковское шосе А номер дома? У меня 154, у CozMix -154a. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
skorya 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2006 Харьковский Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 23 липня 2006 Харьковское шоссе 63а.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex'K 1 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2006 р-н м."Левобережная", ул.Мильчакова 5, первая 9-ти этажка за "UMC". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2006 Я живу на Печерске! Около метро "Дружбы Народов" Если есть кто рядом отзовитесь!!! Так енто твоя оранжевая возле Каскада на парковке? Или та шо на булв.Лихачёва с некиевскими номерами и наклейкой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2006 Или та шо на булв.Лихачёва с некиевскими номерами и наклейкой? ггггг .... Это моя на Лихачева. Номера между прочим львовские...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ostrige 1 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2006 Беличи, ул. Чернобыльская 11 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Evgeniy 1 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2006 Это моя на парковке возле Каскада Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2006 Я из Чернигова, живу в районе готеля Градецкий, если есть кто-из Чернигова, район значения не имеет, то отзовитесь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2006 Это у вас киевских соседей мало?Вот наверное мой ближайший сосед-автоклубник живет за 150 км, аж в Донецке Так мне еще повезло :D , мне до Киева 144 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах