AntonSt 22 Скарга Опубліковано: 19 травня 2014 Всем привет. Я живу в Ирпене. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chuproman 2 Скарга Опубліковано: 26 травня 2014 г. Сумы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Buzyan 9 Скарга Опубліковано: 4 червня 2014 Г. Киев. Дарница. Гдето между ст метро Черниговская и ст метро Дарница. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cow-boy 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2014 г. Харьков, Салтовка, Уборевича. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
v.nesterenko 1 Скарга Опубліковано: 12 червня 2014 Киев, Академ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_Alexey_ 1 Скарга Опубліковано: 12 червня 2014 г. Вознесенск, Николаевская обл. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ann 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2014 Львів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lepricon2008 3 Скарга Опубліковано: 16 липня 2014 Днепропетровская обл., г. Никополь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 16 липня 2014 Киев, Лукьяновка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
antoniovaz2106 55 Скарга Опубліковано: 17 липня 2014 г.Бердянск Запорожская обл.(Азовское море ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
benz00911 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2014 Киев. Сейчас в Пуще-Водице, но переезжаю в Вишневое. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ШизИк 0_о 5 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 г Киев, ориентировочно НАУ (Национальный Авиационный Университет) Который на борщаговке прям по скоростной магистрали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rgrec 1 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2014 Харьков Новоселовка работаю на м.Киевская Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ursul23 2 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2014 Феодосия (Харьков, Кировоград) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
1211 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2014 я на отрадном Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
popownuk 18 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2014 Днепропетровская обл. Город Марганец. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yevgeny_2101 21 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2014 Одесса, поселок Котовского. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mustang 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2014 Я з Бандерівського славного Львова... Слава Україні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
stasrom1 1 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 Львів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kislui 1 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2014 привіт земляки,я тоже зі Львова Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vladislav 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2014 я в пуще-водице Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2103Vaz 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Луцьк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dil_v 59 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 Александрия Кировоградская обл. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimal85 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 Киев, Севастопольская пл. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yok120678 1 Скарга Опубліковано: 27 січня 2015 (змінено) Жидо-бандеровкий Днепропетровск Змінено 27 січня 2015 користувачем yok120678 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах