ZTVR 26 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 Є цікавий проект в мене для грязі води і всякої нечисті. Дома валяється 16ве без системи живлення. низ калина 1.6 а верх голова 2112 1.5л. все в стандарті. Довго думав як його заживити той мотор, але пока не придумав, може якісь ваші поради? 1. Інжектор, зібрати норм комплект коштує грошей і впринципі тій машині інжектор не потрібен абсолютно. 2. карб, зварити колектор під 16 ве для солекса, поставити солеккс який переживе всі ті знущання болотом і водою. на ютубі я найшов одне відео по солексу на 16ве, по відео воно працює, а в реалі я не знаю. 3. забути за 16ве, купити голову 8ве з всім навісним - тоже варіант, дешевше ніж купити інжектор на 16ве, менше геморою ітд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 Думай о мото карбах, Солекс куйня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZTVR 26 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 мотокарби не хочу бо маю деллорто, і їх тоже пока не хочу ставити. оборотів мені там не треба космічних. мені треба тягу з низів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 Так это еще лучше, делорто тули тогда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 мені треба тягу з низів. Так продай столбик 16вэ, собери "низовой" классический и тули туда хоть самотеком. ИМХО для грязе покатух 16вэ в стоке не самый хороший вариант, тем более с х.пойми какой системой питания. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B0%D1%83%D0%BD%D0%B3%D1%80%D0%B5%D0%B9%D0%B4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZTVR 26 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 Так продай столбик 16вэ, собери "низовой" классический и тули туда хоть самотеком. якби я хотів мотор класичний то я б з ним грався. В запропонованому тобою варіанті мені легше купити 8ве голову ПП і накрити свій 1.6 блок., свою 16ве бошку лишити для якихось інших варіантів. Така думка в мене є бо це саме легше і саме дешево. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AleksVL 20 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 В принципе пойдет любой карб или сборка карбов, вопрос только в настройке. Смотри что тебе проще реализовать. Низы на мото карбах тоже есть. Они больше не от карба, а от распредвала зависят. Нюанс в том что сам переднеприводный блок ни разу не низовой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 @ZTVR, На мое имхо, за 16вэ можно выменять два столбика 2106. Вот и думай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 Ну карб чи два не проблєма. А запалення? Мпсз буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZTVR 26 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 Ну карб чи два не проблєма. А запалення? Мпсз буде? так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 Ну карб чи два не проблєма. А запалення? Мпсз буде?такНу то жодних проблєм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 Исходя из требований, наиболее рациональный вариант поставить восьмиклапанную голову и карбюратор на стандартном коллекторе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 3. забути за 16ве, купити голову 8ве з всім навісним - тоже варіант, дешевше ніж купити інжектор на 16ве, менше геморою ітд.самый верняковый вариант Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 мені треба тягу з низів. Так продай столбик 16вэ, собери "низовой" классический и тули туда хоть самотеком. ИМХО для грязе покатух 16вэ в стоке не самый хороший вариант, тем более с х.пойми какой системой питания. ппкс 16 вэ с низов не совсем то. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 9 січня 2020 Є цікавий проект в мене для грязі води і всякої нечисті. Дома валяється 16ве без системи живлення. низ калина 1.6 а верх голова 2112 1.5л. все в стандарті. Довго думав як його заживити той мотор, але пока не придумав, може якісь ваші поради? 1. Інжектор, зібрати норм комплект коштує грошей і впринципі тій машині інжектор не потрібен абсолютно. 2. карб, зварити колектор під 16 ве для солекса, поставити солеккс який переживе всі ті знущання болотом і водою. на ютубі я найшов одне відео по солексу на 16ве, по відео воно працює, а в реалі я не знаю. 3. забути за 16ве, купити голову 8ве з всім навісним - тоже варіант, дешевше ніж купити інжектор на 16ве, менше геморою ітд. поставить солекс и как зажигание мпсз secu 3 micro самый дешевый вариант. тем более дпкв должен быть. https://secu-3.org/RU/product/secu-3-micro-ignition-unit/ https://secu-3.org/RU/secu-3-micro-ignition-ecu/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 січня 2020 Хоч тримай в курсі що зробив/не зробив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах