Перейти до публікації
ZTVR

Солекс На 16Ве

Рекомендовані повідомлення

Є цікавий проект в мене для грязі води і всякої нечисті. Дома валяється 16ве без системи живлення. низ калина 1.6 а верх голова 2112 1.5л. все в стандарті.

Довго думав як його заживити той мотор, але пока не придумав, може якісь ваші поради?

1. Інжектор, зібрати норм комплект коштує грошей і впринципі тій машині інжектор не потрібен абсолютно.

2. карб, зварити колектор під 16 ве для солекса, поставити солеккс який переживе всі ті знущання болотом і водою.

на ютубі я найшов одне відео по солексу на 16ве, по відео воно працює, а в реалі я не знаю.

3. забути за 16ве, купити голову 8ве з всім навісним - тоже варіант, дешевше ніж купити інжектор на 16ве, менше геморою ітд.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

мотокарби не хочу бо маю деллорто, і їх тоже пока не хочу ставити. оборотів мені там не треба космічних. мені треба тягу з низів.

Поділитися повідомленням

мені треба тягу з низів.

Так продай столбик 16вэ, собери "низовой" классический и тули туда хоть самотеком. :) 

ИМХО для грязе покатух 16вэ в стоке не самый хороший вариант, тем более с х.пойми какой системой питания. 

Поділитися повідомленням

Так продай столбик 16вэ, собери "низовой" классический и тули туда хоть самотеком.

якби я хотів мотор класичний то я б з ним грався. В запропонованому тобою варіанті мені легше купити 8ве голову ПП і накрити свій 1.6 блок., свою 16ве бошку лишити для якихось інших варіантів. Така думка в мене є бо це саме легше і саме дешево.

Поділитися повідомленням

В принципе пойдет любой карб или сборка карбов, вопрос только в настройке. Смотри что тебе проще реализовать.

Низы на мото карбах тоже есть. Они больше не от карба, а от распредвала зависят. Нюанс в том что сам переднеприводный блок ни разу не низовой.

Поділитися повідомленням

Ну карб чи два не проблєма. А запалення? Мпсз буде?

так
Ну то жодних проблєм

Поділитися повідомленням

Исходя из требований, наиболее рациональный вариант поставить восьмиклапанную голову и карбюратор на стандартном коллекторе.

Поділитися повідомленням

3. забути за 16ве, купити голову 8ве з всім навісним - тоже варіант, дешевше ніж купити інжектор на 16ве, менше геморою ітд.
самый верняковый вариант

Поділитися повідомленням

мені треба тягу з низів.

Так продай столбик 16вэ, собери "низовой" классический и тули туда хоть самотеком. :)

ИМХО для грязе покатух 16вэ в стоке не самый хороший вариант, тем более с х.пойми какой системой питания. 

ппкс 16 вэ с низов не совсем то.

Поділитися повідомленням

Є цікавий проект в мене для грязі води і всякої нечисті. Дома валяється 16ве без системи живлення. низ калина 1.6 а верх голова 2112 1.5л. все в стандарті.

Довго думав як його заживити той мотор, але пока не придумав, може якісь ваші поради?

1. Інжектор, зібрати норм комплект коштує грошей і впринципі тій машині інжектор не потрібен абсолютно.

2. карб, зварити колектор під 16 ве для солекса, поставити солеккс який переживе всі ті знущання болотом і водою.

на ютубі я найшов одне відео по солексу на 16ве, по відео воно працює, а в реалі я не знаю.

поставить солекс и как зажигание мпсз secu 3 micro самый дешевый вариант. тем более дпкв должен быть.

https://secu-3.org/RU/product/secu-3-micro-ignition-unit/

https://secu-3.org/RU/secu-3-micro-ignition-ecu/

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз