kontinental 174 Скарга Опубліковано: 18 липня 2011 Сочуствую... Сколько же ты гнал?? Пы.Сы. на розвал заскочи.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-h@mrik 1 Скарга Опубліковано: 18 липня 2011 vazolybitel, kontinental,пасиб за сочувствие....ехал дето 60...яма глубокая а в конце рельса.....+не было защиты диска (буртика) но вот только что с шиномонтажа, всё сделали, всё стоит на своих местах......фотки позже) kontinental,не только на развал....я думаю сначала самому полазить попрощупывать всё а потом аж на развал... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 18 липня 2011 $h@mrik, ого как сильно распанахал (( и диски и резину( и восколько стало восстановление? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kronos 1 Скарга Опубліковано: 18 липня 2011 ...писец, я в шорохе8 )мочить вытесняющихБлин , а поварить есть возможность? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-h@mrik 1 Скарга Опубліковано: 19 липня 2011 ARTEMON, ремонт дисков с резиной мне обошёлся в 100уе....резу взял б/у за 200 грн 500грн поварить диски и 100 прокатка балансировка установка.....уже всё на месте, ездит, тьфу, тьфу, тьфу) Kronos,На диск налажили латку, более подробне завтра постараюсь скинуть фотки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazolybitel 1 Скарга Опубліковано: 20 липня 2011 Подумал что уже трындец диску , а сделали , эт гуд . Пусть катает лучшим образом . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-h@mrik 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 Фото дисков после сварки....пусть не аккуратно и не эстетично, зато качественно...резина на них поставилась Barum 205.50.15юююючуток широковато, но нормально, уже 3 с половиной месяца на ней откатал и доволен) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazolybitel 1 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2011 Самое главное что сделано и чтоб не пропускало на безкамерке . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2011 резину можно вілечить и катать на заднем мосту без каких либо опасений ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-h@mrik 1 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2011 vazolybitel, всё гуд, колёса не спускают) MORDA, интересно каким образом??? у меня в эти дыры рука залазила без проблем..) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2011 (змінено) есть такая штука как кордовые латки. армированные внутри.Клеятся специальнім клеем таким же образом как и обічніе латки. Таки макаром лечили не одно колесо на грузовом трехоснике прицепе. До сих пор ездят. Единственній минус, грам 50-80 прийдется вешать грузиков, чтобы отбалансировать. Змінено 2 листопада 2011 користувачем MORDA Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
-h@mrik 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2011 MORDA, мне эта резина досталась пара за 200грн.....на тот момент денег не было да и не думаю что сделать 2 колеса такими латками было бы дешевле... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах