19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 Всем привет! Тема такова, Хочу поставить 2 карлсона с печки отопления перед радиатором. Ваши мнения будут мне интересны Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 тебе что стокового мало??? поставь лучше электро с кожухом- его с головой хватает для гражданского использования. с моторчиков от печчки ниче норм не выйдет ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 с моторчиков от печчки ниче норм не выйдет ) Обороты малы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 еси ставить 2 карлсона- то так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 Спора нет.у меня бюджет хромает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 тогда один электро как в стоке на 06 стоит например- и главное кожух поставить- а то у меня раньше 2 стояло, но без него- в итоге поставил один и кожух- охлаждает даже луччше!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 Stalker-3, +100 19vitalik76, промой систему охлаждения, какие признаки того что тебе не хватает охлаждения мотора? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 Особых нареканий нет,но когда машинка стоит поле 70 ти км по городу сильно жарко двиглу особенно летом, вот и хотел вроде этого че нить заколхозить, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 перед радиатором не поместятся, там места очень мало. ставь один обычный вентилятор от 2103, при исправной системе охлаждения этого хвтаит с головой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 Вентилятор от радиатора кондиционера ДЭУ ЛАНОС становится между радиатором и двигателем копейки без всяких урезаний телевизора! Если руки не из космоса растут, то крепление вполне реально сделать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 а фото есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 Сфоткаю на днях, правда камера на телефоне не ахти, но смысл понять можно. И управление от штатного датчика температуры через компаратор. Схему его можно по-моему на форуме найти или в нете, уже не помню. Деталей там гривен на 30, паял сам. Что хорошо в этом управлении-температуру включения регулируешь подстроечником, нет гемора с установкой датчиков включения радиатора и последующей их своеобразной работой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 понятно,интересно фото посмотреть,датчик у меня температуры врезан в патрубок,но я не хочу резать телевизор что бы вместить вентилятор потому ищу альтернативу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 cqe, подивись на фотки в моєму бортовику - я зробив гібрид - мотор від одного японця, а крильчатка - від іншого. Товщина вийшла біля 5 см. Поставив між радіатором і мотором. Вільно поміститься і перед радіатором. Тягне як звір. Коли при стоянні радіатор нагрівається майже до червоної зони і він включається - радіатор охолоджується майже миттєво - секунд 10. А от помпа охолоджує двигун (до середини шкали) секунд за 20 - 30. Колись у мене стояв один моторчик з вентилятором від пічки перед радіатором - справлявся. І це без крильчатки на помпі. Тільки він не поміщається туди - вирізав вікно в решітці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 идея отличная но у нас запчасти на японцев дорого стоят и трудно купить крыльчатку отдельно от моторчика,тоесть по стоимости сделать гибрид,или купить б/у от ланоса ,выйдет что от ланоса дешевле Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 Та я на розбірці серед сміття собі вибрав. Ясно, що нові дорогі - подивись десь, де машини ломають. Я тому з кусків і збирав, що разом не знайшов на тій купі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 [ATTACH]3862[/ATTACH] [ATTACH]3863[/ATTACH] [ATTACH]3864[/ATTACH] [ATTACH]3865[/ATTACH] [ATTACH]3866[/ATTACH] [ATTACH]3867[/ATTACH] [ATTACH]3868[/ATTACH] [ATTACH]3869[/ATTACH] Вентилятор встал как родной. В сентябре стоил всего 300 гр. новый. Самое главное-нигде ничего не цепляет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 спасибо за фото Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 feb73,бензофильтр поставь перед бензонасосом и в ГОРИЗОНТАЛЬНОМ состоянии! так как сейчас он у тебя соит он не правильно работает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 Я планирую поставить мотоциклетный электробензонасос низкого давления, тогда и фильтра поставлю по-человечески. Сейчас в руках гора термостатов, буду тестировать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах