Перейти до публікації
VIT717372

УПГС - устройство приготовления гомогенной смеси

Рекомендовані повідомлення

Ну хз у меня карбюраторщик говорил ну ни как не может упасть расход на 1 литр от нижней планки.

да и по поводу этих штук если бы реально помогало пол Украины на них бы ездило

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
ORION, да просто очень недоверчивый народ, хотя оно и не мудрено, когда тебя столько раз обманывают - станешь недоверчивым. Также многие очень консервативно относятся к жигулям - только так как было и ни как иначе, а ведь с тех пор сколько времени прошло, и технологии не стоят на месте. В 70 посте я давал ссылку на их сайт, зайди почитай. Ни в коем не случае не агитирую, не рекламирую и не пиарю, пишу как есть, то что сам опробовал и померял. Змінено користувачем eugenvir

Поділитися повідомленням

eugenvir, предлагаю вернуть старые диффузоры и проверить расход,думаю что дело в настройке карбюратора.)

Поділитися повідомленням

wertyg, тоже об этом думал - обязательно попробую. Только такой поездки не предвидится.

Поділитися повідомленням

Себе ставил в 2 камеры на ОЗОН двиг 1.3

Был прикол что на том который должен в первую идти был провал в начале если газу резко дать, поставил со второй всё норм стало, чуть-чуть конечно есть но особо не напрягает, тот что в первой был поставил во вторую, не хватало, поставил такой как во второй.крутится без запинок в 5- 6 тык

единственное при активной езде расход около 12 л получается, если спокойно то 8-8.5 по городу

ускоряется значительно лучше чем на стоке

Поділитися повідомленням

Yarik 2105, я думаю при такой активной езде до 5-6 килооборотов на родных диффузорах расход не меньше будет, а то и больше.

Поділитися повідомленням

Вот честно не когда не заморачивался всякими такими штуками уменьшающими расход,просто все настроил как надо и все расход по трассе 7,5-8,5 а в городе 10-11 и это при том что я живу в местности горный Крым и мерил тогда когда таксовал.Когда карбюраторщику сказал какой расход то он ОГО ДА ТЫ НА КОНЕ.У других таксистов ниже 12 не падал а то и все 15 выходило.

Ща езжу на газу 9-10 по трассе а в городе до 12 доходит.Двиг однозначно надо под газ переделывать.

Поділитися повідомленням

Yarik 2105, да, при чем с УПГСами в лучшую сторону, хотя это чисто субъективно. Вот еслиб на стенде протестить, были бы конкретные цыфры. Я сразу в обе камеры ставил, ну я об этом уже писал.

Поділитися повідомленням

Пробег по одометру 571 км

А откуда такие цыфры? От Луганска до Бердянска 350-360 км, до Енакиево не меньше сотни, в итоге больше 520 км там быть не может, а то и меньше.

http://ati.su/Trace/" rel="external">Посилання

Змінено користувачем Anndreykov

Поділитися повідомленням

Перед выездом на GPS навигаторе обнулил датчики и не выключал его ни на минуту. Так вот - по одометру в навигаторе по приезду домой было 553,4 км. Согласен, что одометр в машине может врать и таки врет в плюс по сравнению с навигатором примерно на 3,5 км на каждой сотне.

Ранее я ориентировался на показания штатного одометра при прикидке расхода, и сейчас ориентируюсь на него же. И в посте я специально уточнял

Пробег по одометру

Вот как я ехал https://maps.google.com.ua/maps/ms?msid=211281879113747804556.0004c2fc69edebe8627e9&msa=0" rel="external">Посилання

Поділитися повідомленням

Случайно нашел эту тему )

У меня в бортовике неплохо отписаны отзыв о СПИРТ в целом доволен )

кому интересно отвечу на вопросы

Поділитися повідомленням

я собі також недавно встановив, наразі тривають випробування, скоро напишу в свому бортовику що і як в мене помінялось

Поділитися повідомленням

2-ешник, напишу результати - тоді напишу ссилку на бортовик, поки що тримаю всі досліди в таємниці, тільки

Primus, в курсі подій, так як я брав в нього і раджусь, розказую що получилось

Поділитися повідомленням

да и по поводу этих штук если бы реально помогало пол Украины на них бы ездило

Я знаю чому не їздить. Бо для цього потрібно УОЗ поставити або раніше , або пізніше , або ще пізніше , а повітряний жиклер треба ПІДІБРАТИ або більшого , або меншого діаметру ; бо для цього потрібно приїхавши додому , не обнімати дітей в теплій хаті , а гратися , як пише один форумчанин , з поплавковою камерою та запаленням. Ви хочете собі такого життя ? Ага , ви навіть не знаєте де в карбюраторі первинна і вторинна камера ! Ви хочете , приїхавши до друга , якого не бачили 10 років , замість того , щоб обняти його , хапати палицю , засовувати її в паливний бак і гарячково робити обчислення зекономлених літрів ? Ви праві , життя занадто коротке для цього. Але знаходяться люди , які поклали своє життя на алтар загального блага.) І може бути , що ви скористаєтеся плодами їхньої роботи. Рано чи пізно.А поки що , щоб не почувати себе обділеними , не їздіть більше 80 км. на годину, плавно набирайте швидкість , не перевантажуйте автомобіль , ведіть контроль витрати пального і ви побачите , що єкономія є і у вас. А потім ми дочекаємося часу , коли УПГС будуть ставити штатно на кожен карбюратор.

Змінено користувачем Папинька

Поділитися повідомленням

Папинька,скажы мне посекрету-как можна ждать то время,когда УПГС будуть ставити штатно на кожен карбюратор,если сам карбюратор уже давно штатно не ставится?

Поділитися повідомленням

Хома Брут, Всі ті , що не мають уміння здійснювати маніпуляції пов"зані з УПГС і не дочекаються карбюратора з штатно інстальованим УПГС , зрадять нашу справу і куплять собі нові авто з інжектором. ))

Поділитися повідомленням

не хочеться тебе зраджувати,але всі більш-менш тямущі користувачі або довели свій карб до нормального стану не використовуючі фантастичні пристрої типу УПГС,або перейшли на інжектор,і дуже з того раді:)

власне тобі (мені так здається) не варто засмучуватись-адже завжди знайдуться ті,хто повірить,що маленька деталька з дюралю (з афігенною вартістю) зробить з корча ракету:multi:

Поділитися повідомленням

завжди знайдуться ті,хто повірить

Це закономірно. Я читаю про подібні пристрої починаючи з 1985 року .Це були проставки під кришку карбюратора із сіточкою , і проставки з нерухомими лопатями , і проставки з турбінкою , і проставки з магнітом . Були спроби ( може є і зараз ) нарізання гвинтових пазів в стінках камер. А рік тому в далекому зарубіжжі я побачив рекламу пристрою , який врізається в паливну магістраль і служить для .. правильно !... для намагнічування палива. Там також живуть нормальні люди !)) Мій знайомий засуває у вторинну камеру шмат дротяної мочалки. Розумієте , він ВІРИТЬ , що це допомагає йому єкономити . Така віра гідна поваги. Алхіміки у пошуках філософського каменю також відкрили багато корисних речовин . Тим більший буде труімф УПГС , коли консервативна маса виявиться неправа.

Змінено користувачем Папинька

Поділитися повідомленням

буде труімф УПГС , коли консервативна маса виявиться неправа.

ящо це станеться в найдлижчі 10-20 років-обовязково надішли мені повідомлення-я випью стакан горілки за здоровя всіх наївніх:az:

Поділитися повідомленням

Хома Брут, цього не станеться у найближчі 10 років , але з"явиться якась інша панацея від перевитрати пального.)) Якщо це нікому не шкодить , воно має право на існування.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз