djurka 493 Скарга Опубліковано: 16 травня 2010 В общем такая ситуевина. Машина на которой я езжу принадлежит моему тесть. В техпаспорте написан он, а я и моя жена вписаны в техпаспорт как "мають право керувати транспортним засобом". Вопрос соббсно в следующем: Имеет ли право кто-нибудь управлять авто, если я буду находиться в автомобиле, а тестя не будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 16 травня 2010 строго формально - нет. ты не имеешь права распоряжаться имуществом (в отличии от ситуации, когда есть доверенность). на практике, скорее всего да, ибо менты в такие тонкости не вникают, достаточно твоего имени в техпаспорте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Витаха 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2010 сколько ездил,не цеплялись,ток одно но!!!!нужно чтоб еще и страховка распространялась не только на тебя,тестя и жену!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 16 травня 2010 Витаха, Так и я езжу, останавливали на 1 раз, без вопросов. А вот как будет в ситуации Если бати в машине нет, я написан что имею право управлять, но не управляю, а передаю управление другому водителю в своем присутствии? менты в такие тонкости не вникают, достаточно твоего имени в техпаспорте Когда-то очень давно, в далеком 2006 году я был в такой ситуации. Я сидел, а брат управлял. Нарушили правила, так нас за нарушение .......ли, а за техпаспорт нифига. А за то что он управлял, ничего не сказали. Вот интересно, просто не захотели заморачиваться, или просто сами не шарили? Может щас уже они поумнели? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 16 травня 2010 Вот интересно, просто не захотели заморачиваться, или просто сами не шарили? Может щас уже они поумнели? скорее не шарили. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 травня 2010 На даний момент, здається, відмінили запис в техпаспорті - нових не вписують і вже вписаних грають, коли зловлять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 16 травня 2010 нових не вписують і вже вписаних грають Таки правда, нових не вписують, з нового року. А вписаних грати, на мій погляд, не мають права, так як закон не має зворотньої сили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовчик 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2010 djurka, можна передавати в твоїй присутності іншим людям. Осьо читай Посилання Але ж тільки в твоїй присутності. (Принцип такий самий як з довіреністю простою). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 16 травня 2010 Вовчик,Спасибо большое. Ценная информация, для меня. Вот бы еще круто было бы почитать где конкретно об этом написано. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовчик 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2010 djurka, Гугли "Довіреність". Її види область використання... Все є.. все написано. Потім погугли техталон (тільки ж із України). Види, зміст... І там все написано... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 травня 2010 (змінено) А вписаних грати, на мій погляд, не мають права, так як закон не має зворотньої сили У Львові вже жалілися, що машини записаних (техпаспорт на батька) пробують забрати на штрафмайданчик. Зайди на 147 сторінку львівської теми.Цитата "В четверг братки остановили, минут 40 мозг мне парили. Я записан в тех паспорте, а они пробили по своей базе, а меня там нет (по их словам потделка документов и управлять этой машиной я не имею права.) " Змінено 17 травня 2010 користувачем VETERAN Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 17 травня 2010 (змінено) В связи с информацией, прозвучавшей во Львовской ветке, а именно запис інших людей в техпаспорт відмінили і анулювали старі записи. Тепер треба робити доручення і оформляти техталонИщеться документ, в котором это конкретно написано Змінено 17 травня 2010 користувачем djurka Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mrhelp 1 Скарга Опубліковано: 4 липня 2010 может я и бландинго, кароче тех паспорту мну как кредитко размером пластикавое, и как туда кого вписывать я просто не представляю, короче генералко рулит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
M&M'S 1 Скарга Опубліковано: 4 липня 2010 mrhelp, при замене тех паспорта когда выдают новый пластиковый в нем есть строчка внизу мае право кыруваты! Вот туда впитывают! Много места это не занимает! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах