Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 Можно на те заправки и не смотреть, просто за курсом всем нужной зеленой бумажки следить и все, будешь в курсе цен на топливо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 вчера, поздно вечером заправился на БРСМ, 5 обычный, 16-26, полёт нормальный) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 Мне непонятно, почему растет цена на бенз, ведь когда $ был 8.2грн цена на нефть была примерно 110$ и бенз был где-то 11грн, а сейчас $ по 16грн и нефть 59$ - а бензин не падает в цене. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 бензин не падает в цене. только растет((( сегодня на том же ANP залил на 300 грн АЖ 18 литров... (16.05 грн)(((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 Creativ4eg,Ты ж газовый, нашо так багато? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 Creativ4eg,Ты ж газовый, нашо так багато? а прогрев? холодно однако. да и пока не известно что будешь дальше с ценами на топливо. запасаюсь по чуток. еще нада канистрочку прикупить да туда залить. пусть будет) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 Creativ4eg, Серёга а смысл ну максимум 10 грн экономии,не угадаешь что дальше будет.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 канистрочку прикупить да туда залить. пусть будет) вот это правильное решение !)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 вот это правильное решение !)) Ну не знаю, правильное или нет)) Каждый решает сам для себя) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 Creativ4eg, Серёга а смысл ну максимум 10 грн экономии,не угадаешь что дальше будет.... знаю, не напасешься. но итак цена скачет то вверх то вниз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 Shtryl, так ведь не помешает же )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 а я поеду и залью полный бак на той заправке что Эмишн говорил) плюс еще канистрочку на 20 л... но то чуть позже... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 quitka,Скажешь когда, я приеду - солью Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 как?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 quitka,Это уже мои заботы Полагаю, довольно быстро) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 Полагаю, довольно быстро) Хомутик разкрутил и вуаля Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 не стоит рисковать жизнью... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 quitka, расход с полным баком больше будет. В канистру лучше и в гараж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 какой расход?? я на газу езжу. бензин токо на прогрев. мне того бака до лета хватит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 а я поеду и залью полный бак на той заправке что Эмишн говорил) плюс еще канистрочку на 20 л... но то чуть позже... Ти спочатку спробуй той бензин. Опомєр в кожного свій) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
1966 16 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 !!!!А сегодня с утра на ВОГе 95 й по 19.49. Вах????!!Дальше как в сказке страшнеее. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 а газ как был 8.40, пока 8.40 и остался Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 Emissions,Я вчера по 8.20 видел на барсе Гляну сегодня вечером. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 Emissions,Я вчера по 8.20 видел на барсе Гляну сегодня вечером. 8.20 это внутри, на вывеске 8.40) всегда говорю цену на вывеске) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 Я газ заправляю в городе ток на авантаже - там стабильно 8.20. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах