sevultura 1 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2010 спорим, на товарняк придет больше народа, чем на треню? кстати, сколько было народа в пн? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Decameron 1 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2010 да на 7 чуток рановато, прийдется форму на работу брать или в форме на работе быть))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2010 На 19.00 в медучилище успеваю чётко ! В 18.30 дома ! А до медухи идти 10 минут ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sevultura 1 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2010 Decameron,я тоже прямо с работы поеду на матч с корабля на баб Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2010 спорим, на товарняк придет больше народа, чем на треню? кстати, сколько было народа в пн? не знаю-не знаю, посмотрим. Прошлый раз было 11человек Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2010 Я на товарняк не успею. Только в 19.00 выезжаю с работы. Если бы на 20.00 - думаю еще куда ни шло.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2010 товарняк будет с 19-00 до 21-00 ..основное время можем отыграть во второй половине Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sevultura 1 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2010 Nesh,11 с друзьями Андрюхи? или самих вазовцев? ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Decameron 1 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2010 Decameron,я тоже прямо с работы поеду на матч с корабля на баб если с корабля на баб, тогда я возьму "больничный" и буду лечится на треньке) тем более мед училище рядом)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2010 Всем завтра взять с собой два комплекта формы! Будем проводить фотосесию. Отписываемся кто понял. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sevultura 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2010 (змінено) Davyd,у меня ни одного комплекта нету и я не фотогеничен ))))) Змінено 19 вересня 2010 користувачем sevultura Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2010 sevultura, 11 Вазовцев Всем завтра взять с собой два комплекта формы! Будем проводить фотосесию. Отписываемся кто понял. Фотосессию перенесем, так как нет 5 комплектов, sevultura - твоя форма у меня, в Пн отдам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sevultura 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2010 значит, есть позитивная динамика Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2010 Буду. Взял два комплекта. Постараюсь успеть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Britisher 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2010 Я буду, только вот на 19-00 могу не успеть, так как выезжаю с работы в 18-30. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMENsyndycate 2 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2010 Буду! Все кто не за рулем, смогут попить пивка за мое здоровье, кто за рулем - мороженое))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2010 SEMENsyndycate, А ты то сам как после вчерашнего? Будешь бегать или похмеляться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMENsyndycate 2 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2010 Nesh, конечно буду бегать))) Нужно же алкоголь из себя выгонять))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voditel 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2010 Буду... если только в пробке не простою до самого конца. tolik, ты лучше расскажи можно ли на Братиславской развернутся в районе Лесного проспекта? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2010 Нельзя. Лучше повернуть на право на Лесной проспект, там через двойную сплошную и потом с светофора заезжаешь к медучилищу. Я кстати должен быть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2010 капец, я не успеваю....я только в 7 с работы ухожу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMENsyndycate 2 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2010 Блин, 50\50 уже. если успею машину забрать с ремонта, то буду, а нет так звиняйте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2010 Так че за фигня! А ну успевайте! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMENsyndycate 2 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2010 буду стараться!!! тем более я машину с левого берега забирать буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADEON 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2010 Тоже постараюсь успеть вовремя, если не помешают пробки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах