And_rey 1 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2011 Должен быть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2011 Должен быть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoRoM 1 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2011 если и буду то только как зритель( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elias 1 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2011 Форм какую берем?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADEON 1 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2011 Elias, актуальный вопрос, присоединяюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2011 Берите две! Не прогадаете! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMENsyndycate 2 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2011 А шо там такого должно быть? Беса погоним Давно же не ржали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Art2010 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2011 должен быть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Britisher 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2011 Беса погоним Давно же не ржали Вот это правильно, погоним и перегоним Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2011 Данькевича, 5 на 21,00? Должен приехать, ведь у меня мячи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2011 тю, а зачем нам мячи? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elias 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2011 Я почему спрашивал про форму - серая в стирке... Даже если постирать, не успеет высохнуть! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Decameron 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2011 И я приеду на треньку)) ну или прийду, не от меня зависит, это))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2011 Точно буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2011 ща иду к стоматологу - зуб мучает. если выживу - приеду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Britisher 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2011 Всем спасибо за игру, побегали знатно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2011 И Вам спасибо! Приезжайте почаще! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2011 [size="4">[font="Comic Sans MS">[color="DarkOrange">На субботу 26.02.2011 планируется товарняк "международного класса" с Хюндай-тимВремя: предварительно 14.30[/font][/size] Почему "международного" ? - Потому-что зал находится Отписываемся кто сможет быть ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoRoM 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2011 прикольно)) какраз я буду в Пуще) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2011 Пардон, я пассссссс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elias 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 Если кто-то везет, то я буду... Со мной кинооператор, если вы не против?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMENsyndycate 2 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 я буду пьяный, так что пардон Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Art2010 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 я смогу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 Постараюсь, но пока не обещаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах