Art2010 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2011 я под вопросом - завтра до обеда скажу более точно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elias 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2011 Я буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2011 а с кем товарняк намечается? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Art2010 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2011 а с кем товарняк намечается? ШЕВРОЛЕТ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kocos 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2011 Я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2011 Я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2011 kocos будет, SanToldo будет, Игорь можно я даже не буду брать вратарскую форму?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2011 kocos будет, SanToldo будет, Игорь можно я даже не буду брать вратарскую форму?))) форма пусть приезжает, а себя можешь не брать! У нас будет два часа игрового времени, а то что ты будешь бегать...можешь не сомневаться! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kocos 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2011 могу и я немного побегать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2011 Меня Андрюха везет! Так что я буду !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kocos 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2011 Могу когонить забрать с дорогожичей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2011 Постараюсь быть. Точный ответ дам завтра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2011 Да, кстати ул. М. Цветаевой - Маяковского - б. Перова, и тд. через м. Патона, кому интересно пишите Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Art2010 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2011 постараюсь быть. процентов 80 что буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMENsyndycate 2 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2011 не будет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2011 Не будет меня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2011 Предварительно в понедельник у нас товарняк с 2108 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Britisher 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2011 Я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2011 Не уверен, но постараюсь быть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMENsyndycate 2 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2011 ого, такое не должен пропустить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Britisher 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2011 ого, такое не должен пропустить А шо там такого должно быть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2011 А шо там такого должно быть? Твое долгожданное появление ! Хоть и не в той обойме ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elias 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2011 Я буду 100%! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ADEON 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2011 Я тоже буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kocos 1 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2011 ну и у конечно же буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах