ADEON 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 Я пока тоже 50 на 50 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 Вот уж внезапно... скорее всего не буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kocos 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 Я буду если кто-то возмёт на борт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 Возможно поеду. Вечером точно скажу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 [size="3">[font="Comic Sans MS">[color="DarkRed">Итого на завтра :[/font][/size] 1. ZoRoM 2. Nesh 3. Elias + спутница 4. Art2010 5. Davyd 50/50 6. ADEON 50/50 7. kocos (заберите кто нибудь !) 8. SanToldo 50/50 Не густо ... Блин, себя ж забыл 9. tolik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoRoM 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 tolik, яж тебе звонил, говорил что меня не будет!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 [font="Arial Black">[size="3">[color="DarkOrange">Карта проезда :[/size][/font] [color="Green">[size="3">[/size]" rel="external">Посилання улица Гамарника в Пуще Добавил карту проезда ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voditel 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 Могу приехать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elias 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 Друзья, так а кто везет?! ...Если есть колеса, то и Temofey будет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 ...пора уже покупать клубный автобус я не на колесах, с доставкой та же проблема...Если Серега завтра будет ехать, надеюсь подберет нас. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoRoM 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2011 хорошо хоть что товарняк в Украине)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2011 В такой сраке! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Art2010 1 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2011 (змінено) Друзья, так а кто везет?! Добавлено через 3 минуты ...Если есть колеса, то и Temofey будет! Леха - автобус номер 30 с Академгородка. каждые пол часа . И на святошина есть маршрутки. Змінено 26 лютого 2011 користувачем Art2010 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davand 1 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2011 Ну как товарняк? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kocos 1 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2011 Davand, Лутше не спрашуй Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elias 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 Davand, Лутше не спрашуй Сань, ну почему лучше не спрашивать... Для нас результат 10:4 очень даже ничего, учитывая, что играли мы впятером против 2-х четверок Хюндай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 На понедельник предлагают товарняк у нас в зале (в частности предложение ZoRoM'a) Какие будут мнения - товарняк/тренировка ? Желательно отписаться оперативно ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoRoM 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 я долго думал и решил, что я за товарняк команда из другого чемпионата..буквально на днях организовалась!!! поэтому и нам надобы наиграться, и ВАЗу думаю будет интересно проверить свои силы с командой не из автолиги!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elias 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 Я буду в любом случае... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 Буду. И я за товарняк. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kocos 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 Буду конечно Но тренировки нужно больше... моё ИМХО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Decameron 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 буду!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 И я, скорее всего, буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 я пока под вопросом ! Есть основания. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дубчик 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 меня не будет к сожалению! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах