Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 травня 2017 А в чем отличие от стандарта в раздельном тросе,чем лучше?Кожне колесо окремо регулюється так, як треба. Цільний трос може одну сторону слабше тягнути. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 14 травня 2017 А в чем отличие от стандарта в раздельном тросе,чем лучше? Бывает что зажимает одно колесо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 травня 2017 знаєте що було би добре, розділити на двоє трос і натягувати (регулювати) кожен бік окремо. Такая система как раз в 2108 семействе уже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 14 травня 2017 Кожне колесо окремо регулюється так, як треба. Цільний трос може одну сторону слабше тягнути. Миф. На фото выше . функция уравновешивания сил воздействия на тросы , выполняется полностью, хотя сам преднатяг тросов и не регулируется. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 14 травня 2017 @Andriy1352,@optimus prime, Я так и подумал,уточнил просто.Хотя мне и стандарта хватает,если трос не растянут,и колодки в норме,то родная губа держит нормально. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 14 травня 2017 @alexart, У меня тоже все отлично работает, смазываю чтобы трос в губе не клинил и порядок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 27 травня 2017 На досуге, сменил фильтр салона, за два года он из белого превратился в почти черный,отлично себя зарекомендовал,за все время насобирал сколько мусора что только остается удивляться чем мы дышим, " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2017 Шось я його на фото не бачу... * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 27 травня 2017 Шось я його на фото не бачу... * Это хорошо) Значит ни что не выдает кустарщину) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 27 травня 2017 Я бачу))) Шо за матерiал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 27 травня 2017 @Zir, Агроволокно, как и у всех иномарок (ну кроме варианта с угольным фильтром) 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 27 травня 2017 Я чогось так сразу i подумав. В один слой чи несколько? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 27 травня 2017 @Zir, Делал два ,и один,разницы не увидел.Сейчас в один слой сделал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2017 Про шо ви там балакаєте?.... мені з тіліфона нічо не видно * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 27 травня 2017 Пiд капотом нiша коробки воздухопритока (де замок капота) затягнута агроволокном пIд ущiльнювач капоту. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2017 А, затягнуте помітив. Це такий фільтр?? А де тряпочку покласти? А викрутку і ключик на 13? * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 27 травня 2017 @Andriy1352, Ибо нех., нет инструмента нет поломок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 27 травня 2017 А де тряпочку покласти? А викрутку і ключик на 13? В заднiй карман штанIв))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 травня 2017 @Andriy1352, Ибо нех., нет инструмента нет поломокАга))) це не твої слова) * А де тряпочку покласти? А викрутку і ключик на 13? В заднiй карман штанIв))) Поміняв штани і фсьо, нема як карь і запалення крутнути) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 27 травня 2017 Поміняв штани і фсьо, нема як карь і запалення крутнути) Ну тодi сверлиш дiрочки у ключиках, ниточку-- i на шию))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 28 травня 2017 Сменил провод на магнитофон, теперь радиоприемник не мигает подсветкой в такт музыке " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання https://www.youtube.com/watch?v=4hffUP2kJ3U&feature=youtu.be Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 28 травня 2017 Красива проводочка, все в гофрах, не то шо в мене Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 28 травня 2017 @Zir, Главное желание Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 червня 2017 Вроде "микроскопическая" запчасть, а мозг вынесла мне будь здоровА дело было так: Начало спускать колесо, сняли проверили нигде не травит, покрутили, срубили деньги за демонтаж-монтаж и гуляй "Вася"А батя говорит а попробуй золотник,проверил-держит,а теперь говорит попинай шину о землю как мяч, и вуаля- травит!Заменил мелкого негодяя и порядок) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 червня 2017 @optimus prime,зараза ще та. В мене в компресометрі теж часто видєлується. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах