nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 26 березня 2018 у меня точно такой же пионер стоял в москвиче)))с зелёной подсветкой 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 27 березня 2018 у меня точно такой же пионер стоял в москвиче)))с зелёной подсветкой Фирма,не то что сейчас Китай делает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 27 березня 2018 у меня точно такой же пионер стоял в москвиче)))с зелёной подсветкой Фирма,не то что сейчас Китай делает да,был рабочий, продал его и купил кассетник BMW REVERSE RDS))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 Всем привет, может кто знает ,пользовался краской с карандаша реставрационного, как она держится, как полируется да и вобще она хоть в цвет попадает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 Всем привет, может кто знает ,пользовался краской с карандаша реставрационного, как она держится, как полируется да и вобще она хоть в цвет попадает? приходилось пользоваться металликом,если маленькая царапина то норм,а если больше то даже после полировки останется пятно,во всяком случае у меня так было 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 Всем привет, может кто знает ,пользовался краской с карандаша реставрационного, как она держится, как полируется да и вобще она хоть в цвет попадает? я впринципе в цвет почти попал, не полировал. Подбирал на глаз почти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 Всем привет, может кто знает ,пользовался краской с карандаша реставрационного, как она держится, как полируется да и вобще она хоть в цвет попадает?я впринципе в цвет почти попал, не полировал. Подбирал на глаз почти. Номер краски знаю,отлетела краска по шовному герметику,металл как новый,если интересно сделаю фото Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 Всем привет, может кто знает ,пользовался краской с карандаша реставрационного, как она держится, как полируется да и вобще она хоть в цвет попадает?я впринципе в цвет почти попал, не полировал. Подбирал на глаз почти. Номер краски знаю,отлетела краска по шовному герметику,металл как новый,если интересно сделаю фото у меня почти так же было, сколол на арке когда системник уронил, цвет знал, примерно подобрал. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 Думаю краще і точно дешевше взяти 50грам фарби на розлив і сірником підмалювати. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 Думаю краще і точно дешевше взяти 50грам фарби на розлив і сірником підмалювати. * А отвердитель? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 Думаю краще і точно дешевше взяти 50грам фарби на розлив і сірником підмалювати. * А отвердитель?Там же взяти. Пропорцію шприцем робити. Зазвичай 2:1 * 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 *А отвердитель?Там же взяти. Пропорцію шприцем робити. Зазвичай 2:1 *Грунт тоже так продают? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 [quote name="optimus prime" post="848849" timestamp="1522439141">*А отвердитель?Там же взяти. Пропорцію шприцем робити. Зазвичай 2:1 *Грунт тоже так продают?Так. В нас так продають. Тай скрізь на підборах фарб так має бути. * 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 А отвердитель? А фарба хіба із затверджувачем? У мене тільки лак і грунтовка були із затверджувачем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 А отвердитель? А фарба хіба із затверджувачем? У мене тільки лак і грунтовка були із затверджувачем.У меня 2К Акрил,подмазывать нужно таким же Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 А отвердитель? А фарба хіба із затверджувачем? У мене тільки лак і грунтовка були із затверджувачем.Металік(база) однокомпонентний, а акрил двох. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 Металік(база) однокомпонентний, а акрил двох. Ясно. У мене металік. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 Металік(база) однокомпонентний, а акрил двох. Ясно. У мене металік.Я помітив тоді * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 30 березня 2018 Думаю краще і точно дешевше взяти 50грам фарби на розлив і сірником підмалювати. * А отвердитель?само собой, но цена может выйти дороже. А ещё может и растворитель. Хотя можно и без него, тебе ж точку поставить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 31 березня 2018 Вот так: " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання У мастеров видно на задней панеле желание работать закончилось, вот они ее или не догрунтували или не заматовали черный транспортировочный грунт,но не факт до дела. Вобщем наверно герметик дал усадку,краска по нем треснула, наверное начала попадать влага и по подрывало краску. Сейчас промываю все преобразователем,думаю зацинковать электролизом.Жду стабильные +15 чтобы начать работы.Если не трудно дайте советы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 березня 2018 @optimus prime,в смислі зацинкувати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 31 березня 2018 @optimus prime,в смислі зацинкувати? В прямом, гальваническое цинкование электролизом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 березня 2018 @optimus prime,в смислі зацинкувати?В прямом, гальваническое цинкование электролизомНе знаю, як ця гальваніка на машині робиться, але май наувазі:-на цинк епоксидний грунт візьмеш. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 31 березня 2018 @Andriy1352, А другой что держатся не будет? А делается примерно так ; 3 Andriy1352, VETALZZZ та Djely відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Djely 44 Скарга Опубліковано: 31 березня 2018 А где продается такое чудо средство? Я видел в продаже только на основе кислоты (я так понял первый состав это оно и есть). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах