Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2018 Ну і нормально * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 1 березня 2018 Мда, мне кажется что чучело масленицы выжило ,и начало мстить.С первым днём весны товарищи! " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Все утро провел с лопатой,прочистил дорожки только первой надобности( собачек,скотинку покормить), на улицу смысла нет выходить,ничего не чищенно,сугробы по колено,транспорт не ездит,тишина аж в ушах звенит).В гараж опять не докопался,холодно сильно,не выходит долго работать 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 1 березня 2018 Тюю. Так лопата это самый эффективный обогреватель. 2 Andriy1352 та nightwolff відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 березня 2018 Гарно насипало * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 1 березня 2018 Тюю. Так лопата это самый эффективный обогреватель. Та да, работал- вспотел-продуло-слег в лазарет,нормально) Гарно насипало * Мы не рады( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 1 березня 2018 Шо то Вы не на позитиве. Наверное пенсионерите Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 березня 2018 Ну тоді співчуваю * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 1 березня 2018 Шо то Вы не на позитиве. Наверное пенсионерите Наверное Ну тоді співчуваю * Дякую,світла не було,тільки включили, поїхали за необхіднім в магазин на ЗомбогнилоНиво),людей ніде нема,їжу і хліб весь розкупили,стихія " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 березня 2018 Я розумію, що вам не до веселощів, але яб хтів стіки снігу * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 1 березня 2018 Я розумію, що вам не до веселощів, але яб хтів стіки снігу * Мені не так страшний сніг,як потім це все буде танути і підтоплюваті все Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 березня 2018 Я розумію, що вам не до веселощів, але яб хтів стіки снігу * Мені не так страшний сніг,як потім це все буде танути і підтоплюваті всеТа ясно. В мене самого після гарних снігів поиім повна яма води в гаражі. Низина... * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 1 березня 2018 Так може треба щось зробити з цим? Нее? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 березня 2018 Так може треба щось зробити з цим? Нее?Що?) Головне, що одного посушливого літа забетонірував дно * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 1 березня 2018 поїхали за необхіднім в магазин на ЗомбогнилоНиво),людей ніде нема,їжу і хліб весь розкупили,стихія Как серпом по кокосах((( Мне б ниву для моего мотора... у нас сейчас погодка агонь, снега достаточно, морозец... утром вижу на боевой ниве чувак катался пока не почистили...) * * 1 Djely відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 2 березня 2018 поїхали за необхіднім в магазин на ЗомбогнилоНиво),людей ніде нема,їжу і хліб весь розкупили,стихія Как серпом по кокосах(((Мне б ниву для моего мотора... у нас сейчас погодка агонь, снега достаточно, морозец... утром вижу на боевой ниве чувак катался пока не почистили...) * * да нива огонь для этой погоды. Вчера смотрел как шеви нива себя свободно чувствовала на дороге. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 2 березня 2018 Да правильно запилить нивку она и на сухом асфальте будет крутяк. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 2 березня 2018 @VETALZZZ, На этой резина говно, Росава вобще не едет (,так и норовит поперек колеи встать, Вот Кама флейм перла по снегу отлично @denis13,.Таки да,нормально едет по сухом,правда расход и шум не радуют Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 2 березня 2018 Я про правильно запиленную ниву в которой от родного только кузов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 2 березня 2018 Росава вобще не едет +100500. Когдато еле продал. А как продал сплюнул через плечо. Вообще не едет. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 6 березня 2018 Привет всем,не знаю зачем пишу данную заметку( так как всем глубоко пох..)но пускай будет) Снег почти ушел, оставляя после себя грязищу; " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Не знаю, кому как ,а мне очень не приятно ездить в такой грязище,но ничего не поделать,весенняя распутица( " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Выгрузил за ненадобностью,блоки Анитибукса и Трекшн контроля " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Из наблюдений,очень порадовался что перестало пузырить с крышки расширительного бачка,уже грешным делом промелькнули мысли о пробиой прокладке ГБЦ,но все решилось,установкой правльных шайб и протяжкой коллекторов, мне кажется именно там газики пробивались в систему охлаждеия,попутно окрасив ОЖ в черный цвет " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Из негатива ,начала шуметь КПП на нейтральной,похоже что шумит игольчастый подшипник в торце первичного вала,не пойму или смазки ему не хватает( хоть снимай крышку и продувай канал подачи). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 березня 2018 у меня такой же чемодан есть))) а что за доп.кнопки под торпедо слева?и что за круглые штуки в торпедо ниже штатных кнопок ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 6 березня 2018 у меня такой же чемодан есть))) а что за доп.кнопки под торпедо слева?и что за круглые штуки в торпедо ниже штатных кнопок ? Круглые штуки пистоны обшивки Газ, вставленны для уплотнения панели приборов Кнопки .багажник, свет в салоне, вентилятор и омыватель фар(пока не задействованы) 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 6 березня 2018 На днях и я антибукс выложу))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 березня 2018 Ну всьо, свобода від сніжного полону 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 березня 2018 А я антибукс так і не клав. Правда чумадан з інструментами десь під 20кіло важить і домкрат гідравлік підкатний вожу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах