VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2019 Катаю и не жалуюсь на принудительном, ничего не отлетает крутни на месте на нейтралке на 7-7500 оборотов, только не удивляйся что там гупнуло под капотом))ппкс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2019 ) ппкс ШТА? ) ппкс ШТА? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2019 Гугл знает! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2019 Катаю и не жалуюсь на принудительном, ничего не отлетаеткрутни на месте на нейтралке на 7-7500 оборотов, только не удивляйся что там гупнуло под капотом))До 8крутил по трассе,и все путем,хотя нет, солдатик открутился и клапан заляпотив ну если действительно это так, тогда у тебя крепкий пропеллер, новодельные 6-и лопастные не выдерживают. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2019 Новодельные шлак. Заводской родной у меня почти год издевательств выдержал. Новых на пять минут хватало.)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2019 Якщо обертові сили так впливають на крильчатку, значить і помпі дістається. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2019 значить і помпі дістаєтьсяНапевно ремінь тягне сильніше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2019 значить і помпі дістається Напевно ремінь тягне сильніше.Та тягне. Не даремнож пишуть, що перетягнутий призводить жо передчасного спрацювання. Як варіант окремий, не сильно натягнутий пасок тіки на помпу. Хоча на жигу помпа дешева, можна не заморочуватись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2019 Хоча на жигу помпа дешева, можна не заморочуватись. Мені сподобалося в Міні - проміжний ролик передає момент з колінвалу на помпу, без всяких ременів. У мене тріс ремінь генератора і я їхав, переживаючи - аби тільки не закипіти. А даремно - все ОК. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2019 Хоча на жигу помпа дешева, можна не заморочуватись.Мені сподобалося в Міні - проміжний ролик передає момент з колінвалу на помпу, без всяких ременів. У мене тріс ремінь генератора і я їхав, переживаючи - аби тільки не закипіти. А даремно - все ОК. Це гут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2019 Кстати , вчера и сегодня утром услышал скрип, сначала думал что эта новая мелодия убитой КПП.Но не тут то было, скрипит видать ремень,после прогрева проходит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 1 січня 2020 Не могу на зимней резине уложится в рамки расхода( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 січня 2020 Не могу на зимней резине уложится в рамки расхода(Шо за гума? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 1 січня 2020 Не могу на зимней резине уложится в рамки расхода(Шо за гума?Липучка WQ 101 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 січня 2020 Не могу на зимней резине уложится в рамки расхода(Шо за гума?Липучка WQ 101В мене на nokian hakka7 взимку розхід навіть меньший Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 1 січня 2020 Сегодня утеплитель под капот установил стоковый, мотор уже не так слышно, и когда открываеш волна жара поднимается,будем смотреть что выйдет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 січня 2020 будем смотреть что выйдетСніг не буде топитися на капоті - його здувати буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 1 січня 2020 будем смотреть что выйдет Сніг не буде топитися на капоті - його здувати буде.Нормально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 2 січня 2020 Сегодня утеплитель под капот установил стоковый, мотор уже не так слышно, и когда открываеш волна жара поднимается,будем смотреть что выйдет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 3 січня 2020 Может кто померять сколько см от сот радиатора до гайки электромотора охлаждения? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 3 січня 2020 Может кто померять сколько см от сот радиатора до гайки электромотора охлаждения? я когда делал кастомный дифузор, то у меня было миллиметров 5 от сот до гайки крыльчатки))) и миллиметров 12 от дифузора до двигателя))) даже не цепляло...) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 3 січня 2020 Может кто померять сколько см от сот радиатора до гайки электромотора охлаждения? я когда делал кастомный дифузор, то у меня было миллиметров 5 от сот до гайки крыльчатки))) и миллиметров 12 от дифузора до двигателя))) даже не цепляло...)Спасибо,думаю влезет,ибо ставить стоковый мотор гиблое дело Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 3 січня 2020 ну вообще конечно обычно зазоры поболее, у меня было ооочень плотно, но даже в таких условиях работало Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 5 січня 2020 С утра закрыл всю морду, двинул по делам в город, ехать километров 18, по прибытию температура показывала 70, ехал как дед не топил.Пока ходил по делам за 30 мин мотор не остыл и показал те же 70 ну может немного ниже.Пока туда да сюда, напал кураж решил притопить по городе температура выросла до 90, а на трассе вплотную пошла у 100.Тормознул, вытащил затычки,и стрелка на глазах поползла к 70. Как меня *** этот драндулет, слов нет, в гараже уже десяток безонасосов, 6 помп, и 5ок термостатов, и все не гожее. Из аванса куплю еще Вернет как Делторыч советовал , если не поможет то впизду,задрало( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 5 січня 2020 Это термостат.. Я ещё не встречал жиговский термостат чтобы работал как положено) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах