optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2020 Трос капота порвался. Что лучше взять проволку или опять тросик? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2020 проволока вроде как надёжней, а тросик мягче работает 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2020 Трос капота порвался. Что лучше взять проволку или опять тросик? конечно трос. поменял еще лет 5 назад, все окей 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2020 Трос капота порвался. Что лучше взять проволку или опять тросик? Для начала отрегулировать замок чтобы открывал капот без усилий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2020 @WAZ, Отрегулирую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2020 Кажется дождь начинается..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2020 Кажется дождь начинается.....Це наш перебрався - два дні лили зливи, валились дерева... Накінець хмари розвіюються. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2020 Новый трос установлен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2020 @optimus prime, начало ролика это я так понимаю съезд с круга? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2020 @optimus prime, начало ролика это я так понимаю съезд с круга? Да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2020 ну хотя бы вырезал бы уже этот момент, что ли...) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2020 ну хотя бы вырезал бы уже этот момент, что ли...) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2020 ну хотя бы вырезал бы уже этот момент, что ли...) Так все ездят, правую полосу зерновозы разбили, там поворот на Нибулон Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2020 Так все ездят, правую полосу зерновозы разбили, там поворот на Нибулон у нас чпЭкают за такое на каждом кругу...) я езжу через круг каждый раз когда с дому выезжаю можно сказать, привыкший к кругу, так меня честно говоря тоже напрягают когда так ездят... и замечаю что если номера не ВН - то поголовно так ездят! у нас редко встречаются кто так пересекает, а с других городов такое ощущение что у них в авто школе учат так ездить... при чём бывает еще и права качают что их пытаются гахнуть в правую дверь) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2020 Рэпчик може бути))) 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2020 Ребята поскажите в одном вопросе.Скрыпят щетки дворников при малом увлажнении стекла, левая прямо скачет.Что уже не делал, три комплекта сменил, щеткодержатели сменил, гайки советские на щеткодержатели нашел, и все в пустую что делать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2020 Скрыпят щеткиНамасти скло.Колись, коли я був як ти, такі шофери, як зараз я, радили мокре скло натерти тютюном із сигарети - взагалі двірники стають непотрібні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2020 Хм, Романовыч а это идея, где то у меня был антидождь, попробую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2020 @optimus prime, его ж только располировать правильно надо, а то потом жалобы что нифига не работает и стекло жирное Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2020 @optimus prime, его ж только располировать правильно надо, а то потом жалобы что нифига не работает и стекло жирное Увы не нашел, буду думать что делать, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2020 Кстати да, после того как намазюкал на лобач антидождь забыл как скрипят щетки, уже больше года не скрипят,а первые полгода они практически не нужны При том что щетки самые конченные поставил,б/у которые когда то снял с машины 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2020 Бесы которые вселились в эту коляску не дают жить( Приехал с покойно с смены, прилег отдохнуть, выхожу на тебе( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2020 Заменил форточку, нашел заводскую защелку, приклеил, завтра попробую что вышло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2020 нашел заводскую защелку, приклеилУ мене ті защіпки давно повідпадали. Зробив з тонкої нержавійки квадратні захвати за край скла і вже до нього приварив цю защіпку. Вже більше 30 років служить на моє благо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2020 Не нашел пока метчиков Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах