optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2020 Что можно придумать, провисла петля на водительской двериСпочатку подивися що зносилося - крайні частини, чи середня. Просто подивися чи крутиться вісь разом з дверми. Частіше вісь стоїть нерухомо у середній частині. Якщо у тебе так - просто прихвати зваркою до крайніх частин петлі - буде як нова. Деколи після такого двері досить туго рухаються, поки не розробиться.Ось крутится в наружных петлях приваренных к двериУ меня клапан стоит, все получилось.Раскажеш как установил?Якщо надумаєш ставити нову вісь - клапан, чи щось інше - розріж болгаркою зовнішні частини і зведи кінці розрізу та завари - цим забереш збільшення отвору від виробітки.Ясно,спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2020 від виробітки. Від вироблення. (решітки,махокрили,вертоліти). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2020 від виробітки. Від вироблення. Ну вообще-то вид выпрацювання вид слова працюаты праця. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2020 Раскажеш как установил? да как, как в гугле писали. Петлю вдоль разрезал, палец выкинул, на его место стержень от клапана и петлю обварил. Я думаю может у 05 все же 8мм палец? Потому как все подошло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2020 Раскажеш как установил? да как, как в гугле писали. Петлю вдоль разрезал, палец выкинул, на его место стержень от клапана и петлю обварил. Я думаю может у 05 все же 8мм палец? Потому как все подошло. Ясно спасибо,попробую как дед посоветовал Раскажеш как установил? да как, как в гугле писали. Петлю вдоль разрезал, палец выкинул, на его место стержень от клапана и петлю обварил. Я думаю может у 05 все же 8мм палец? Потому как все подошло. Ясно спасибо,попробую как дед посоветовал для начала Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2020 Ну вообще-то вид выпрацювання вид слова працюаты праця.Від зносу - походження від "зношуватися", але я використав близький вам русизм - "износ".Я ще не зустрічав петлі з віссю не 8мм. попробую как дед посоветовалЯк казав мій товариш - "Тримайся мене - біда не мине." Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2020 Ну вообще-то вид выпрацювання вид слова працюаты праця. Від зносу - походження від "зношуватися", але я використав близький вам русизм - "износ".Я ще не зустрічав петлі з віссю не 8мм. Не русизм а суржик,я в основном на нем и балакаю.Петли есть в ЗП ЮА,обязываются ремонтный палец 8мм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2020 То же слыхал про такой способ который выше Ветеран описал. Разрезать петлю 3 мм диском до самого штока. А потом разрез заварить. По заверению того кто делал, люфт пропадает от слова - вообще. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2020 Разрезать петлю 3 мм диском до самого штока. А потом разрез заварить. По заверению того кто делал, люфт пропадает от слова - вообще. ну тут чисто физика - когда варишь, оно нагревается и расширяется, а после остывания что делает? правильно, сжимается... можно так усадить что потом реально туго крутиться будет)) я такое на трубах проходил, разрезал трубу вдоль и вырезал сегмент что она без зазора садилась на меньшую трубу, подогнал, выгнул все, прихватил, проверил как крутится - всё агонь!) начал обваривать - село так что фиг крутилось(( в итоге распилил и сделал свободнее... ну на петле получается что дверь это большое плечо, а ось 8мм очень тонка что б создавать сопротивление большое, по этому крутится будет) но от сварки сядет 100% и будет плотно! главное не приварить насквозь)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2020 Зачем все резать? Ось не крутится в центральной части, а вытерла наружные узкие.Прихватить ось кнаружней петле Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2020 @Sj Makar, принцип понял прекрассно ))) удивило что довольно ощутимый люфт убрало совсем в 0. Думал ну там уберет на половину, люфтик какой то останется, а нет, сказал в 0, полностью искоренил сей баг ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2020 Від зносу - походження від "зношуватися", але я використав близький вам русизм - "износ". в мои студенческие годы применялся термин "спарацювання" который был в технической литературе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2020 применялся термин "спарацювання"Це більше відповідає російському "сработала". Наприклад - "спрацювала сигналізація".Хоча українська мова якраз може похвалитися багатством синонімів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2020 Так, приварка штока к петли не дала результата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2020 приварка штока к петли не дала результатаЗначить люфтить середня частина. Спробуй підкласти між завісу і кузов якусь шайбу - під верхній, або нижній болт. Це перекосить завісу і на якийсь час компенсує люфт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2020 @VETERAN, Пластинку, наверное из цветного металла Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2020 из цветного металлаНе бачу перешкод - можна і золоту. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2020 из цветного металлаНе бачу перешкод - можна і золоту. Яж на так богат как наши бояре с форума Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2020 Яж на так богатТоді запхай іржаву залізяку. Може бути і пластик. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2020 @VETERAN, Есть алюминий, нержавейка в запасах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2020 @optimus prime, можно же поменять часть петли с пальцем которая к стойке прикручивается, новую петлю покупаешь,разпаковуешь и нет проблем,я где-то в Ютубе вроде видел, себе тоже так хочу сделать но руки не доходят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2020 @optimus prime, можно же поменять часть петли с пальцем которая к стойке прикручивается, новую петлю покупаешь,разпаковуешь и нет проблем,я где-то в Ютубе вроде видел, себе тоже так хочу сделать но руки не доходят А смысл? 120 грн, такое же как и стоит, если бы совецкие найти,другое дело Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2020 Смысл что проще,не нужно вытачивать палец, резать и варить петлю на двери...к стати ,я хотел свои двери открутить но не все болты откручиваются(((даже не знаю как оно будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2020 @nightwolff, тогда уже от иномарок подбирать, там хоть эти пальцы не из гвоздей делают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2020 На БМВ классно было,у петли есть ремкомплект, меняется при помощи ключа на 10 и плоской отвёртки,и ничего не нужно регулировать 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах