optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2020 Мотор в хорошем состоянии, на ХХ давил 1.3 кг, масло жрет немеряно.мне говорили он перегрет, так что есть надежда что там кольца ватные стали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2020 ну... а он комплектный? в любом случае разбирай блок. Вези на проточку, там скажут. а дальше - твоя фантазия. тебе ж нужно знать состояние цилиндров, размер и прочее. что с коленом... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2020 Комплектный.после капремонта 50 тыс прошел под водятлами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2020 после капремонта 50 тыс не показатель. я за 24тыс уложил мотор так, что пришлось блок другой искать. так что, хватит фантазий. вскрытие покажет. тогда и решишь, что делать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2020 Вези на проточкуМоже досить буде тільки кільця поміняти. Хіба що перегородки порепалися - тоді ще поршні прийдеться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2020 Там не все так просто, нужно инструмент купить, и как то болт маховика высверлить(головка болта отломилась) Вези на проточкуМоже досить буде тільки кільця поміняти. Хіба що перегородки порепалися - тоді ще поршні прийдеться. Вы знаете у бати на Ниве после 380 тыс не точили а как то хон оновляли, но у него конечно масло не брал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2020 масло не бралЯ сьогодні поліз міняти свічки, бо мій бере масло і я подумав про сальники клапанів. Звісно, що сальники не дозволять свічкам бути такими біленькими. Значить кільця вже прослабли. Ну і у мене стоїть шків, який колись тріснув і я його сам заварив. Ідеально це зробити не вдалося - трохи масло тече. Кілька років тому я знімав головку і бачив, що циліндри не зношені. От тільки ліньки міняти кільця, які вже давно придбав.З іншого боку - через сапун не дуже дме. А от труба глушника трохи жирна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2020 Може досить буде тільки кільця поміняти на око оприділити стан циліндру? ні, дякую, такими ремонтами ніколи не займався і не буду. Думаю автор бортовика теж не буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2020 масло не бралА от труба глушника трохи жирна. Чудеса, у меня в сапун дымит а труба сухая сероватая , пальцем тронь сухая сажа Може досить буде тільки кільця поміняти на око оприділити стан циліндру? ні, дякую, такими ремонтами ніколи не займався і не буду. Думаю автор бортовика теж не буде. На промерку повезу, коленвал 150, цилиндра 300 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2020 На промерку повезу, коленвал 150, цилиндра 300 вот это самое правильное решение! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2020 на око оприділити стан циліндру?Чому на око - пальчиком поводив - чутливість біля одного мікрона. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2020 чутливість біля одного мікрона і нігтем не забудьте поторкати, шоб соточки відчути, може навіть хон.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2020 і нігтем не забудьте поторкатиБачиш - твій ніготь тільки сотки ловить, а мій пальчик - мікрони. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2020 на око оприділити стан циліндру?Чому на око - пальчиком поводив - чутливість біля одного мікрона. Прям дед-микрометр, я пальцем ну максимум сотки 2-3 определю. Когда коленвал шлифую то разницу в месте до и после определяю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2020 я пальцем ну максимум сотки 2-3 определю Я свого пальця в метрології не перевіряв - читав, що чутливість шкіри 1 мікрон. Але це напевно у тих, хто тільки дулі ним крутить, а у мене така дубова шкура, що і напильник здається полірованим. Я от зараз пальцями грецькі горіхи давлю - як такими ювелірною роботою займатися. До речі - класні горішки купили за 40грн., але шкода, що вже сухі. Люблю такі, шоб шкірка знімалася. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2020 . Люблю такі, шоб шкірка знімалася. Ага и рукы чорни як у цыгана булы))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2020 Так сегодня загорелась лампа на тормозуху,думал как всегда поплавок утонул.А нет жижка уже достает переборки в бачке,долил, на ямее осмотрел, все сухо по ВУТ не течет куда делась? По мануалу так и не понял какой допустимый уровень падения жидкости в бачке при износе колодок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2020 Ага и рукы чорни як у цыгана булы)))А мені без різниці - на виставку манікюру виставляти їх не буду. Більше турбує, що дрібна робота вже дуже важко вдається. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2020 але шкода, що вже сухі. Люблю такі, шоб шкірка знімалася.я навпаки люблю щоб були сухі, цього року неврожай на горіхи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2020 сухіМолоденькі горішки солодші. У нас на базарі вистачає їх і влітку на деревах бачив їх багато. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2020 Вы знаете у бати на Ниве после 380 тыс не точили а как то хон оновляли, но у него конечно масло не брал Год выпуска Нивы +- ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2020 але шкода, що вже сухі. Люблю такі, шоб шкірка знімалася.я навпаки люблю щоб були сухі, цього року неврожай на горіхи Вобще труба,Все черные на дереве высеть остались, и что интересно цена не растет.С грибами тоже самое, вроде гриба мало а за копейки суки перекупщики берут Вы знаете у бати на Ниве после 380 тыс не точили а как то хон оновляли, но у него конечно масло не брал Год выпуска Нивы +- ? 2002 Бери полиуретан говорили они,будет круто говорили они Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2020 гриба мало а за копейки суки перекупщики берутУ вас ще й гриби на піску ростуть? У нас грибів досить - від 40грн. за всяку всячину і до 150-200 за гарні білі гриби. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2020 гриба мало а за копейки суки перекупщики берутУ вас ще й гриби на піску ростуть? Отлично ростуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2020 Отлично ростутьЯкі? Якісь вєшенкі, чи сироїжки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах