optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2020 Биба отпаде?не отпаде а некоторые функции потеряет)))) -Кум,а ты знаеш у меня мотор 1.2 турбо -Ну и как,прет? -Ну представь как будто у тебя 35см,но не стоить( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2020 если б так было то судовые тяжбы давно бы заставили всех производителей прикрыть лавочку.тю так ты сам включаешь подогрев, т.е осознанно как бы) по ра привыкнуть, все что может навредить и впоследствии будет через суд пеняться производителю - всё будет подписано с предупреждением, это как в инструкции к каждой микроволновке написано, что кота там сушить и греть нельзя. Касательно подогревов таких предупреждений ты не найдешь ни в каком авто потому как вредность - всё надумано и не доказано. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2020 если б так было то судовые тяжбы давно бы заставили всех производителей прикрыть лавочку.тю так ты сам включаешь подогрев, т.е осознанно как бы) по ра привыкнуть, все что может навредить и впоследствии будет через суд пеняться производителю - всё будет подписано с предупреждением, это как в инструкции к каждой микроволновке написано, что кота там сушить и греть нельзя. Касательно подогревов таких предупреждений ты не найдешь ни в каком авто потому как вредность - всё надумано и не доказано. шот я не видел про запрет сушки кота в микроволновке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2020 в инструкции к каждой микроволновке написано, что кота там сушить и греть нельзя. Та ладно,а я всегда так делаю))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2020 Нацепил накидку с обогревом, теперь теплоГріє тільки спину, чи знизу також? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2020 только что на кашкае катался, ух и холодная кожа, пришлось подогрев включать, зимой то вообще наверное... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2020 ух и холодная кожа Ви що, голу дупу на неї мостите? Я вже десять років сиджу на шкірі - тільки літом розжарюється і припікає спину перший момент. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2020 ух и холодная кожаВи що, голу дупу на неї мостите? Я вже десять років сиджу на шкірі - тільки літом розжарюється і припікає спину перший момент.у стариков кожа задубевшая что у слона, они нифига не чувствуют))) толстяки кстати тоже. если б так было то судовые тяжбы давно бы заставили всех производителей прикрыть лавочку.тю так ты сам включаешь подогрев, т.е осознанно как бы) по ра привыкнуть, все что может навредить и впоследствии будет через суд пеняться производителю - всё будет подписано с предупреждением, это как в инструкции к каждой микроволновке написано, что кота там сушить и греть нельзя. Касательно подогревов таких предупреждений ты не найдешь ни в каком авто потому как вредность - всё надумано и не доказано. шот я не видел про запрет сушки кота в микроволновке https://avderin.livejournal.com/122386.html Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2020 Ой капец,да жарьте вы свою иичницу, никто не запрещает))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2020 Нацепил накидку с обогревом, теперь теплоГріє тільки спину, чи знизу також? И сверху и снизу толстяки кстати тоже. Нет, брехня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2020 Ой капец,да жарьте вы свою иичницу, никто не запрещает))))) а можно да? ато я уже забаялся тут, фсе так протифф Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2020 Нацепил намордник на решетку, думаю когда зимнюю резину ставить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2020 Ой капец,да жарьте вы свою иичницу, никто не запрещает))))) а можно да? ато я уже забаялся тут, фсе так протиффя даже больше скажу,на зимний период могу одолжить такой гаджет, летом кофе варю на природе ))))))))))) Може в людыны шлунок хворый?А може в старичка знизу клапан підгорів і пропускає? пропускає клапан не змушуй інших цим дихати-дай відкрити вікно без скандалу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2020 я бы уже ставил, у нас почти все переобулись товарищи 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2020 Купил я в магазине месяц назад торбу крепежа из нержавейки, в основном колпачковые гайки. А сегодня дай думаю на моторчике дворников заменю, заменил, теперь щетки еле ездят( Невернул еле -еле с фиксатором, ну а как по другому быть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2020 Ой капец,да жарьте вы свою иичницу, никто не запрещает)))))а можно да? ато я уже забаялся тут, фсе так протиффя даже больше скажу,на зимний период могу одолжить такой гаджет, летом кофе варю на природе ))))))))))) Може в людыны шлунок хворый?А може в старичка знизу клапан підгорів і пропускає?пропускає клапан не змушуй інших цим дихати-дай відкрити вікно без скандалу) вам нужнее, у вас подгорает)))) я бы уже ставил, у нас почти все переобулись товарищи я на копейке вчера переобул. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2020 Гріє тільки спину, чи знизу також? И сверху и снизуЗбираєшся яєшню готувати?Ти не задумувався - чого природа всім яйця назовні повісила? Я тобі підкажу - вони мають бути холоднішими. Інакше фунциклювати не будуть. А ти їх на пательню поклав. Вони тобі вже не пригодяться? Нацепил намордник на решеткуБоїшся, щоб машина не коронувалася? 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2020 Гріє тільки спину, чи знизу також? И сверху и снизуЗбираєшся яєшню готувати?Ти не задумувався - чого природа всім яйця назовні повісила? Я тобі підкажу - вони мають бути холоднішими. Інакше фунциклювати не будуть. А ти їх на пательню поклав. Вони тобі вже не пригодяться? Нацепил намордник на решеткуБоїшся, щоб машина не коронувалася? 1, в системе присутствует термостат на 30 гр.Так что при всем желании не получится 2.у меня мех пропелер, мотор прогревается дольше, бензин перерасходуется, мне это крайне не нравится, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2020 в системе присутствует термостат на 30 гр Нормальная температура яичек на 4 градуса ниже температуры тела, поэтому избегайте всего, что прямо или косвенно ведет к повышению температуры в области паха и промежности. https://glagolas.livejournal.com/132823.html мотор прогревается дольше Це самонавіювання. Якщо термостат закритий - дуй через радіатор, чи не дуй - ніякого толку, бо через нього нічо не тече. Я утеплював картер, щоб масло не охолоджувалося. Приходилося перекривати і обдув радіатора, але тільки для того, щоб мотор помаліше остигав в мороз від вітру в полі. Приходилося по довго стояти в чергах на кордоні. Як тільки перетинав кордон, відразу витягав ту пластину перед радіатором і гнав далі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2020 Загорелся я идеей внедрить Secu3, но реально оценив свои материальные возможности, я понял, что не потяну, тем более у меня нет не планшета ни лептопа для конекта с блоком и корректировки прошивки и установок.Можно сделать "Божью искру" (двухконтурное зажигание) но я не уверен что результат будет тот то мне нужен.так вот я хочу спросить людей которые ставили себе двухконтурное зажигание, есть ли приход?Просто у меня БСЗ отстроено в идеал, и единственное что мне нужно удалить потери на бегунке и крышке, и поднять зазор в свечах да 1.1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2020 Можно сделать "Божью искру" (двухконтурное зажигание)А що це таке? У мене стоїть МАЙЯ з катушкою від 2111. Іскра відбувається в двох свічках одночасно - це воно?Коли купував той МПСЗ, попросив відразу встановити вихід на USB, але за ці роки експлуатації жодного разу не підключався туди. Хоча маю валом всяких ноутів і планшетів. От як Вячеслав прошив - так і їду. З мінусів - довше заводиться двигун - мусить зробити хоча б один повний оберт, але зазвичай робить два - три оберти. З плюсів - забув, як працює система запалення. Приходиться раз на 10-20 тисяч км зменшити зазор у свічках - вигорає центральний платиновий електрод у моїх свічках. Стосовно "приходу" - не помітив чогось видатного. Більше дало регулювання мого ГБО за допомогою лямбди - відразу бачу відхилення складу вихлопу і можу за секунди то підкоректувати. Із виниклих проблем - купив тут на форумі ШІМ для вентилятора пічки - регулював паршиво, але відразу заглушив запалення своїми завадами. Гірше стало міняти ремінь генератора - приходиться спочатку відкрутити датчик колінвалу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2020 @VETERAN,Нет не оно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2020 Загорелся я идеей внедрить Secu3, но реально оценив свои материальные возможности, я понял, что не потяну, тем более у меня нет не планшета ни лептопа для конекта с блоком и корректировки прошивки и установок. В случае с Secu3 - деньги и ноутбук это самая меньшая проблема 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2020 В случае с Secu3 - деньги и ноутбук это самая меньшая проблема Считаеш меня вобще дубинатором? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2020 В случае с Secu3 - деньги и ноутбук это самая меньшая проблема Считаеш меня вобще дубинатором? Нет. Распишу что я имел ввиду. Кроме ноута и установленого железа на машине, нужно иметь возможность потратить очень много времени: 1. Дабы разобраться со всеми нюансами для первоначально настройки. 2. На поиск нужной информации на форуме. 3. Дабы откатать это все на своем автомобиле и добиться нужных результатов (+ спалить не один десяток литров на это). 4. Кроме этого еще желательно изучить принцип работы блока изнутри (на уровне электронных компонентов). Без этого будет сложно добавить тот же вентилятор к примеру. Secu3 я бы рекомендовал ставить только когда трамблером невозможно добиться той кривой, которая нужна двигателю. В твоем случае закажи пластину на 2й датчик холла, добавь 2й коммутатор и 2выводную катушку. В итоге будут "и деньги целы и волки сыты" и не будет потерь на бегунке. Насколько будет ощутим приход после этого - вопрос спорный. Но во всяком случае хуже быть не должно. Знаю несколько человек которые ездят на двухконтурке и в целом довольны Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах