Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2018 я тоже ЗА последний вариант, он самый удобный! такие ставились по заводу на ГАЗели, у нас такой стоит на машине 2002 года, кнопка под рулем, красненькая...) так что попробуй поищи на разборках, на ОЛХ может Б\У где то найдешь с более гуманным и доступным ценником Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2018 Я вобще хочу вот такую установить; Чтобы кнопочкой включать-выключать,но дорогая зараза.Не могу пока себе позволить кинь ссылку где такой девайс продается, интересная штука https://detali.zp.ua/catalog/484-vykljuchatel_massy_12v_soatje/?gclid=CjwKCAiA9K3gBRA4EiwACEhFe3FhsKnEYAw4ln2nFZkB5p6IqBfHpM6Rpk0L4cUqDKV4RnDq6wlGpRoC3WUQAvD_BwE#comments 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2018 @Sj Makar, Мне кто то говорил что 24 вольтовый будет работать от 12 не в курсе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2018 Даздраперм Афанасьевич 09.01.2016 в 10:46:410 сколько ампер? Ответить Пилипчук Александр 01.09.2016 в 09:05:350 50 Не забагато 50 ампер? Стартер кількасот ампер споживає. Чи планується тільки салон вимикати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2018 Даздраперм Афанасьевич 09.01.2016 в 10:46:410 сколько ампер? Ответить Пилипчук Александр 01.09.2016 в 09:05:350 50 Не забагато 50 ампер? Стартер кількасот ампер споживає. Чи планується тільки салон вимикати? видел, не знаю как то ж работает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2018 На Камазовском тоже 50А, только что сбегал посмотрел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2018 https://www.drive2.ru/l/937287/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2018 как то ж работаетУ мене спочатку був з вертольота на 100 ампер - заварився і не вимикався. Поставив на 250 ампер. Посадив акумулятора і я його зняв. Якраз сьогодні наводив у гаражі порядок - попав мені на очі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2018 У меня сейчас вот такой, 50А " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Работает,хотя уже деланый-переделанный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazunchik 248 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2018 Я приверженец современных электронных размыкателей. Или хотя бы электромеханических, таких как Gruner 750H-R1A-B010 (он же A0035421819 по коду Мерседеса). Качественное немецкое реле, выдерживающее долговременный ток в 300А без проблем (имеет сопротивление контактов 0.3 мОм по паспорту, из оловянно-серебряного сплава), может работать как по плюсу, так и по минусу (high/low side). Сам я пошёл ещё дальше и сделал себе полностью электронное (твёрдотельное) реле с аналогичными характеристиками, и с дополнительными защитами (от перегрузки/короткого замыкания, термозащита и т.д.). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2018 У меня обычная шпилька с пластинами диелектричекими и хитрой гайкой латуневой. В гайке выборка - когда ее закручиваешь она собой замыкает контакт на корпус. Еще от дедушки. ХЗ самоделка или нет. У Петра вро де аналогичная конструкция Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2018 У меня обычная шпилька с пластинами диелектричекими и хитрой гайкой латуневой. В гайке выборка - когда ее закручиваешь она собой замыкает контакт на корпус. Еще от дедушки. ХЗ самоделка или нет. У Петра вро де аналогичная конструкцияпро такую массу я писал выше, прикольно и просто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2018 Я приверженец современных электронных размыкателей. Или хотя бы электромеханических, таких как Gruner 750H-R1A-B010 (он же A0035421819 по коду Мерседеса). Качественное немецкое реле, выдерживающее долговременный ток в 300А без проблем (имеет сопротивление контактов 0.3 мОм по паспорту, из оловянно-серебряного сплава), может работать как по плюсу, так и по минусу (high/low side). Сам я пошёл ещё дальше и сделал себе полностью электронное (твёрдотельное) реле с аналогичными характеристиками, и с дополнительными защитами (от перегрузки/короткого замыкания, термозащита и т.д.).а по подробнее можно?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazunchik 248 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2018 а по подробнее можно?)Расскажу немного попозже в своём бортовике, чтобы не отвлекать уважаемого оптимуса. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2018 а по подробнее можно?) От же ж маладеЖЖЖ Гугль знает. https://gruner-750h.livejournal.com/947.html https://www.drive2.ru/l/288230376152933459/#post https://www.drive2.ru/l/465554389872935247/ реле и лебедка. Цена не понравиться. А точнее не оправданное вливание бабла для того что бы только размыкать питание. Оно создано для большего. как бы для размыкания, но при аварийных ситуациях в автоматическом режиме отключение, что бы потенциально спасти жизнЮ. Отакую штуку надо ставить Или отакЭ на крышу 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2018 Чого мучитися - взяти два приводи, які відкривають двері, при центральному замку. Один нехай вмикає рубильника, а інший - розмикає. От вам і поляризоване реле. І струму не споживає. А хто захоче звірську мощу - може задіяти приводи стартера. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2018 Да в целом тема такЭ. У меня кумулятор в багажнике на полке между стаканов. Ни чего. Залез накинул клемы да поехал. Приехал, скинул пошел. А тут на штатном месте. Открыл капот. Проверил тормозуху масло, клемы накинул и делов. И вообще не о том Вы думаете https://www.drive2.ru/l/5703515/ 1 Djely відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2018 Чого мучитися - взяти два приводи, які відкривають двері, при центральному замку. Один нехай вмикає рубильника, а інший - розмикає. От вам і поляризоване реле. І струму не споживає. А хто захоче звірську мощу - може задіяти приводи стартера. Доречі гарна ідея щодо тягового релє в якості приводів ЦЗ. На криві жигулівські двері саме те)[emoji1783][emoji106] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2018 ідея щодо тягового релє в якості приводів ЦЗВоно смикає, що дурне, але споживає величезний струм. Прийдеться ще проміжні релюхи ставити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2018 ідея щодо тягового релє в якості приводів ЦЗ Воно смикає, що дурне, але споживає величезний струм. Прийдеться ще проміжні релюхи ставити.Треба з кількома рівнями сили. Якщо з першого разу не рухнуло тягу то підвищувати)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2018 Якщо з першого разу не рухнуло тягу то підвищувати))Марна трата сил. Як смикати - то відразу всерйоз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2018 Якщо з першого разу не рухнуло тягу то підвищувати)) Марна трата сил. Як смикати - то відразу всерйоз.Теж гарна думка) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2018 Да в целом тема такЭ. У меня кумулятор в багажнике на полке между стаканов. Ни чего. Залез накинул клемы да поехал. Приехал, скинул пошел. А тут на штатном месте. Открыл капот. Проверил тормозуху масло, клемы накинул и делов. И вообще не о том Вы думаете https://www.drive2.ru/l/5703515/ ацкий калхоз)))чего стОят только предохранители на саморезах вместо блока и туманки больше чем фары Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2018 И вообще не о том Вы думаете https://www.drive2.ru/l/5703515/ Пролистал борт этой шестёрки на Д2.. Вывод: колхозник уровень "Бог". Лепит всё мыслимое и не мыслимое в свою машину. Вваливает кучу бабла совершенно не понимая как и что должно работать. Взглянуть только на подвеску... Главный девиз "Больше и толще!". На потраченные бабки уже давно беху бы взял))Сори за офф в чужом борту, но не смог удержаться)) Слабонервным не смотреть!https://www.drive2.ru/l/2452713/ 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2018 Так то Деніски любімий бортовик[emoji16] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах