VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2019 Виклади розміри і точки кріплення-корисна інфа буде.Це залежить від довжини амортизатора і його потужності.Я у себе придивлявся - поміщається над мотором - фільтр вище виступає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2019 пружина не працює чи по закльопці пускає. А там ота пружина с клапаном вообще нада шоб была ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2019 пружина не працює чи по закльопці пускає.А там ота пружина с клапаном вообще нада шоб была ?Ну звісно. В системі має бути робочий тиск. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2019 а у меня просто железная палка с завода, вечный механизм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2019 а у меня просто железная палка с завода, вечный механизм Хріновий в тебе механізм -капот перекошується.В 2103 кращий)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SPASATEL 365 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2019 А які методи боротьби з холодом? Ну шось нове (принаймнI для мене, ранIше не бачив цього оголошення) хоча на *Старому ФорумI десь була тема про саморобки, не можу знайти, потIм заглохло тому шо так нIхто i не зробив власноруч...https://rozetka.com.ua/53902812/p53902812/ Установил себе на Омегу такой точно, Лунфэй. Очень полезная штука, если недалеко от автомобиля есть розетка. Включаю минут на 30-40 перед тем как ехать, и спокойно завожусь на газу. Сразу печка дует тёплым, двигатель работает ровно, мягко. В общем нарадоваться не могу! Единственное, я понял что нужен бамперный разъём для быстрого подключения, чтобы не открывать капот. Но я пока плюнул, и вывел вилку наружу возле решётки радиатора, хоть и безобразно, но зато теперь капот не дёргаю))https://www.drive2.ru/l/546065029305205736/ Возможно куплю розетку с таймером включения, чтобы не выходить на улицу в морозное утро для включения подогревателя)) Сначала тоже хотел сделать сам, но посмотрев что китайцы уже поставили производство кипятильников на поток, отказался от глупой затеи)) 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2019 а у меня просто железная палка с завода, вечный механизм Хріновий в тебе механізм -капот перекошується.В 2103 кращий)) перекошується як раз від амортизатора,в мене все нормально,до речі, навіть у спрінтера така система Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2019 а у меня просто железная палка с завода, вечный механизм Хріновий в тебе механізм -капот перекошується.В 2103 кращий)) перекошується як раз від амортизатора,в мене все нормально,до речі, навіть у спрінтера така системаПерекошується, бо в квадратних жигулів капот м'який ну і палка збоку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2019 а у меня просто железная палка с завода, вечный механизм Хріновий в тебе механізм -капот перекошується.В 2103 кращий)) перекошується як раз від амортизатора,в мене все нормально,до речі, навіть у спрінтера така системаПерекошується, бо в квадратних жигулів капот м'який ну і палка збоку.ну не знаю,в закритому стані капот цілком рівний,у відкритому може протилежний бік на пару мм нижче,ну та й що?у спринтера теж один бік трохи нижчий, але на швидкість зовсім не впливає Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2019 Здався тобі той спрінтер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2019 @Andriy1352,Тобто если убрать с крышки радиатора клапан с пружиной,то плохо будет работать система охлаждения ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2019 Здався тобі той спрінтер просто для прикладу порівнююнадійна та проста конструкція,вічна, ніколи не потече амморт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2019 @nightwolff,А ты не думал в отой железной палке с низу просверлить дырочку под шплинт ? Я уже который год собираюсь это сделать но както никак не получаетя (все беднаге некада), я колысь чють капот не упустил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2019 @nightwolff,А ты не думал в отой железной палке с низу просверлить дырочку под шплинт ? Я уже который год собираюсь это сделать но както никак не получаетя (все беднаге некада), я колысь чють капот не упустил. думал,были моменты,но всё времени нету или забываю. только я немного по другому хотел, рядом просверлить отверстие и болт туда закрутить, чтобы эта палка не выходила из своей петли а упиралась в шляпку болта Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2019 В принципе да вариант. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2019 Так,хто буде срач убирать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2019 Пан моторіст стібається? Так,хто буде срач убирать?В принципі по темі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2019 Установил плафон от ланоса, лампа Лед естественно) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2019 УстановилА ті м'єцкані яйця, що висять там, були в комплекті? 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2019 @VETERAN, Які яйтца?)) то боксерские перчатки с надписью Рокки Бальбоа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2019 сейчас как раз фильм про него идёт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2019 Оказалось что если выхлопная труба близко к подушке двигателя, и защиты нет, то она может реально подгореть.В моем случае при нагреве подушка становилась сверхэластичной,мотор можно было спокойно качать рукой.Но мы исправили данный недостаток, кстати БРТ больше не возьму, не годная продукция " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання 2 nightwolff та HDRinge відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2019 Все життя жигулик без захисту подушки і стартера і немає проблем. Руля доречі того викинь, поки на ходу в руках не зостався. Мені колись повезло, відламався на світлофорі біля авторинку Добре що якраз гроші були ну а інструмент завжди з собою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2019 на БМВ тоже такое было, родную защиту не смог найти,колхозил из старой вискомуфты Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2019 Установил плафон от ланоса, лампа Лед естественно) От чего *морщеный козырьок*? (солнцезащитный)? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах