VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2010 Ви знаєте (вибачаюсь - не по темі) у мене колись, дуже давно, машина глохла після відкривання багажника. Почалось так: по дорозі в Криму зупинився помити руки - відкрив багажник, дістав мило, помив - закрив багажник і поїхав. Проїхав 200-300 метрів і заглох. Довго шукав причину - дістав ключі з багажника, щось там поковирявся, закрив багажник - завелася. За якийсь час зупинився - знову руки вимазав - повторилось знову те саме. Мучило мене то аж до Кавказу - їхала тільки поки в мене брудні руки. І що придумаєш? Проблему розв'язав на озері Ріца в Грузії. В темноті. Виявилось, що завіса багажника чиркала по згину шланга від бензобака - перетерла його і при одному відкритті багажника вигинала його в один бік, відкриваючи отвір, а при наступному відкриванні - в інший, затискаючи протерту дирку. До чого це я? Просто прийшло на думку, що потрібно шукати щось нелогічне в поведінці мотора при лівому повороті. Вибачайте за багато букаф. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xodesh 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2010 схоже це повязано з маслонасосом. коли повертаэш ліворуч тиск падає... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах