LSasa 16 Скарга Опубліковано: 17 травня 2012 Привет Сиату с клубной наклейкой, вчера возле конституционального суда, около 19.00<o:p</o Это точно била Мила она там живет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Joss-21013 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2012 Чья белая копейка с белыми дисками литыми на КПИ недалеко от стадиончика? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R_O_M_A_N 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2012 Фа-Фа безлошадному Шостаку на Боженко сегодня в 16:00, в ответ на его громкое Фа-Фа мне с тротуара Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 18 травня 2012 Фа-Фа безлошадному Шостаку на Боженко сегодня в 16:00, в ответ на его громкое Фа-Фа мне с тротуара заметь, я на своих двух быстрее "ехал" чем ты на 4-х Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 18 травня 2012 (змінено) Joss-21013,вот эта? Хозяин не признается.часто стоит за 12 корпусом. Фа-фа белой копейке с наклейкой,наклейкой эмблемы ВАЗ и наклейкой о продаже,припаркованой на ул Ген.Наумова не далеко от поворота на Ирпень.Я так фа факнул что сигнал из руля вывалился) Змінено 18 травня 2012 користувачем semdj Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 18 травня 2012 Я так фа факнул что сигнал из руля вывалился) Пфф)) :lol: чуть чай на ноут не вылил)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 18 травня 2012 WAZ,а представляешь еду а тут пружинки в лицо,крышка в другую сторону. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2012 Фа-Фа Сереге Фотону сегодня вечером на набережной возле подола. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 20 травня 2012 Привет сегодня серой 2101 проежающей примерно в 12:30 возле Кинотеатра "Киевская Русь" на Лукьяновке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 21 травня 2012 Превед 2-ешнику напротав Универсал банка минут 10 назад,почему ехал на аварийке? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
OlegSh 1 Скарга Опубліковано: 22 травня 2012 OlegSh,Нет у Юрки больше волги и реки Волга то же нет - не нада она ему с её причалами и пароходами... Юрка на Вольве катаетьсо: Посилання Олежка, ты это... не выпадай из обоймы! Чет у меня такая мысля и проскочила, я даже подумал что Юрка водительльские навоки начал терять....... Юра, я надеюсь, ноый хозян ГАЗа на жаловался... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 24 травня 2012 Привет серой копе припаркованой на стадионной а также ей же кажись в воскпесенье заежающей на Мак Дональдс на Севастопольской. ФаФакал но не знаю заметили меня или нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R_O_M_A_N 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2012 Привет Демьяну вчера на Дружбы народов в 18:10 на Нексии, которая почему-то до сих пор без клубной наклейки. Ты успел на свою встречу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Joss-21013 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2012 Привет сегодня в обед на Якуба Колоса ajm Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 25 травня 2012 djurka,пешее фа-фа снова возле бывшего "Зоряного"в Буче.Я тебе махал возле гриля Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 26 травня 2012 semdj,А я как обычно был за....й и закомплексованый, и нифига не видел. Првет, и спасибо за сидушку, сегодня в 7.30 приболевшему ВАЗелинычу . Не бережете вы себя Александр. Отдохнуть Вам нужно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Максим Королёв 1 Скарга Опубліковано: 27 травня 2012 фа-фа коле ЖиДкОмУ сегодня в Немешаево))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gidkiy 5 Скарга Опубліковано: 28 травня 2012 (змінено) макса королева в Немеше Фафа! а потом в Буче ФАФА клубню Змінено 28 травня 2012 користувачем gidkiy Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 28 травня 2012 Фа-Фа машине Блондинки на Черниговской в 9.30 где-то ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 29 травня 2012 а потом в Буче ФАФА клубню Это Миша. У него свое СТО в с. Троещина. Он мне мою копеечку собирал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БлОндинкА 1 Скарга Опубліковано: 29 травня 2012 tolik,и тебе фа-фа на эскалаторе на станции метро Университет))) пролетаешь мимо и крикнуть не успеваю)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZелин 19 Скарга Опубліковано: 29 травня 2012 djurka, все впорядке))) Спасибо за пиво - то что доктор прописал))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 29 травня 2012 Привет около 10:15 возле Ашана Беличи белой (бежевой?) 6-ке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 29 травня 2012 tolik,и тебе фа-фа на эскалаторе на станции метро Университет))) пролетаешь мимо и крикнуть не успеваю)))) Я думал ты там работаешь. А оказывается ты живешь как европеец ! (на машине до метро/от метро) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БлОндинкА 1 Скарга Опубліковано: 29 травня 2012 tolik, по нынешним пробкам быстрее на метро)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах