ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2016 PavelV, привет. не заметил. то я в страховую ездил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2016 не заметил ди я не на своїй був Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2016 Привет Давиду сегодня в начале шестого на скаймолле. Не смог ответить, бибики нету Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 5 травня 2016 Привет Давиду сегодня в начале шестого на скаймолле. Не смог ответить, бибики нету И тебе привет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 травня 2016 Привет АндреюКузьме на трэке феофания)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 9 травня 2016 quitka, И тебе привет и твоему мужу! Где же меня можно ещё найти если не на треке? Захочется обточить навыки - обращайтесь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 9 травня 2016 Привет жиговоду ехавшему в районе 11.00-12.00, в с.Романовка в направлении Ирпеня. Который посигналил нам с 2-ешником, во время того как мы цепляли мне (в смысле моей копейке) галстук. Кто ты? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 9 травня 2016 Кто ты? Ага. зы: наклейка ОГР)), машина 01-013 бежева Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 11 травня 2016 Превед Davydу 19,40 возле Спартака/тульчинская/новоконстантиновская. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 20 травня 2016 Превед Жеке на дорогожичах))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 27 травня 2016 Превед quitka сегодня от Малиновского на Тимошенко. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 травня 2016 Привет, я тебя не видела, очень спешила Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 27 травня 2016 quitka,Ну сказать спешила,не скажу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mr.Maks 23 Скарга Опубліковано: 1 червня 2016 Привет вчера, где то в районе 9 вечера на Красноткацкой на Ашане зеленой копейке с номерами 2101 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 червня 2016 А тебе привет на автошоу на столичке в вс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 1 червня 2016 Превед красной копейке с наклейкой старого образца -мойка "пронта" частенько там стоит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mr.Maks 23 Скарга Опубліковано: 1 червня 2016 quitka, не видел вас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 червня 2016 А я возле таможни стояла Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 2 червня 2016 Привет Петру только что на его тройке на Академгородке!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 3 червня 2016 Iari, и тебе приветики!!! )))) Соррян, я чёт был не в настроении, особо не всматривался в водителей. ты на вишенке был? )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 3 червня 2016 Не-е, ты бы меня не увидел, ибо я не на копейке был, да и ехал на встречной через отбойник. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 3 червня 2016 всё, понял, я ж забыл что ты велосипедёр))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 3 червня 2016 всё, понял, я ж забыл что ты велосипедёр))))))) Ахаха, [emoji1] не угадал. На машине я был (стоял на светофоре и увидел мегасосредоточенное знакомое лицо за рулем сияющей "трёшки" - она одна такая в городе), на велосипед уже года два не садился Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 4 червня 2016 jeka_m, ты сегодня в сторону Лукьяновки не ехал? Видел с балкона очень похожую копейку, с кор.аптечкой и помойму без переднего колпака с пасажирской стороны, но есть подозрения что это не ты был (просто я на 9м этаже) и рассмотреть не сильно успел. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 6 червня 2016 ricer, Привет-привет! То как раз я был. С аптечкой и без колпака Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах