CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 є така темка Посилання заходьте - відпишіться! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 9 травня 2010 22 мая думаю приеду в каменец, нужна будет помощь одноклубников-направить на правильный путь к часте МНС, там друг служит, у него присяга будет 22 мая! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gus 1 Скарга Опубліковано: 6 червня 2010 здравствуйте. давно меня тут небыло, и вижу что все осталось попрежнему Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 6 червня 2010 Gus, О! Явление Христа народу! Где пропадал? Как машинка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 9 червня 2010 Gus, нема руху в городе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gus 1 Скарга Опубліковано: 11 червня 2010 Antop, Здарова! Работы много весь в проблемах. Машинка бегает, выезжал недавно, прокатался погороду, получил массу удовольствия. Rassel, может мини встречу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 13 червня 2010 Gus, Машина на переварке! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фрост 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2010 Моргайте дальним, если что Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 25 червня 2010 Фрост, Прівєтствую))) розкажи про себе шось, щоб знати, то будем моргати! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
seragad 1 Скарга Опубліковано: 28 червня 2010 приветствую, купил счастье, зашел за идеями и теперь с вами. счастье на ремонте. я в шоке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 30 червня 2010 приветствую, купил счастье, зашел за идеями и теперь с вами.счастье на ремонте. я в шоке Приветствую! а что с твоим счастьем случилось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
seragad 1 Скарга Опубліковано: 30 червня 2010 ржавую купил и без мотора, теперь с болгаркой сижу, сварка на подходе, мож кто знает де мотор моржна взять не дорого??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 1 липня 2010 seragad, По моторе ничего не подскажу! А так удачи тебе в твоем большом и долгом труде! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 2 липня 2010 seragad, за півторашку (1500-1700 грн) привезу без навісного мотор + допоможу з запчастинами різними, карбіратор, коробка, стартер, гєна. і таке інше. 0679047787 (Kyivstar) - Діма. 0967249834 (Djuice) - Діма. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 2 липня 2010 Парни, давайте можит встречу организируем на следующей нидельке, где-то в пятницу! Прошу отписываться кто будет, чтоб зделать уже кружок по городу, заинтирисовать народ, поболтать, познакомиться, да и наклеечки наклеить чтоб о нас знали, мне например нада штук 3 наклеечки, есть кому наклеить! Так что отписываемся! кто ЗА? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 3 липня 2010 буду ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
asmadei 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2010 можно, только напишите точное время и дату, ато работа всётаки)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 5 липня 2010 нас уже трое, время и дату спланируем немножко поже, Хмельницкий, кто еще??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gus 1 Скарга Опубліковано: 14 липня 2010 (змінено) я буду наклейки захвачу Змінено 14 липня 2010 користувачем Gus Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 15 липня 2010 давайте завтра на 18-00 сделаем встречу или на площе или на ОАзисе! кто за? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
asmadei 1 Скарга Опубліковано: 16 липня 2010 (змінено) я бы с радостью но до 7 я на роботе( +пока домой доеду.. Змінено 16 липня 2010 користувачем asmadei Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gus 1 Скарга Опубліковано: 16 липня 2010 я тоже до 19 работаю походу встреча несостоится. мало народу. нужно хотябы машины 4 набрать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 17 липня 2010 Я и мой знакомій на копере, Дима, Витя, Вова-уже 5. можит кто знакоміхї имеет, так подтягуйте! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gunnia 1 Скарга Опубліковано: 19 липня 2010 мяяя тожеб приехал но на базаре до 21-30 вишу каждый деньок.Вот Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gus 1 Скарга Опубліковано: 19 липня 2010 Rassel, так что на 23.07 договариваемся? или может на суботу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах