kisa_jr 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2010 У меня богатырь родился 4.3 кг. рост 58см.Ура-а-а-а-а! Я стал ПАПОЙ- незабываемое чувство. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoZo 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2010 ВІТАЮ!!!!!! Є повод зібратися на копєйко-пиво)))) І познайомитися заразом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kisa_jr 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2010 Фаф-фаф оранжевой копейке возле Юности. Признавайтесь кто:? ВІТАЮ!!!!!! Є повод зібратися на копєйко-пиво)))) І познайомитися заразом я не против, на пару минут-сами понимаете.Мой тел. 80682051139 Вячеслав Gunnia-привет выпускникам Львовской политехники!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gunnia 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2010 Даааа привет!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2010 Фаф-фаф оранжевой копейке возле Юности. Признавайтесь кто:? я не против, на пару минут-сами понимаете. Мой тел. 80682051139 Вячеслав Gunnia-привет выпускникам Львовской политехники!! То був Я))) Я тоже скоро выпускник, только пока что ХПК... Киса Джр-поздровляю тебя с отцовством! пусть малыш ростет здоровый)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kisa_jr 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2010 сенкс! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoZo 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2010 То шо там з пивом? Хочу аж гавкаю)))) З.І. ФА-ФА апельсіну 6532(вродь так) на Зарічанська-Старконшосе і біля комплекса МВС. Слідуючого разу буду бібікати громко - думаю зроблю таки сігнал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gunnia 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2010 ггга в апельсинчика не працює фа-фа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2010 =))))))) Буду тепер називати машину вою Апельсином! А фа-фа це врємєнно... там той провід шо ти казав, то він і не робе. треба виести десь на пріборку)) тюнінг)))) а з пивом можна шось придумати! даже безалкогольне попити постоят! Як? Діма ти як? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gunnia 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2010 Я так нормально на роботе сижу-сплю.А так в общем идеет полная подготовка к свадьбе.А насчет пи-бипа можно поставить такую как и у меня кнопочка в панели(металическая) Работает безотказно но чючють неудобно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoZo 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2010 Пля - ше одне фа-фа тому ж Апельсіну))))) Шо Рассел, каж не працює ручнік?)))) Стояло моє корчо коло твого коли з тросом лазив коло авторинку)))) З.І. А шо з фа-фа? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2010 фа-фа бежевой Копейке у продуктового рынка в центре, с не тонированными стеклами и клубной наклейкой и буквой "У". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2010 ZoZo, блін! як так шо я тебе не бачю???=))))) Ручнік вже робе і фа-фа вже працює)))) ти мені б посігналив чи шо, бо я шось не рубаю коли ти мене бачив))) DimasiK, то Андрей, вцепил ему наклейку, хочит на встречу вазоводов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoZo 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2010 Не знаю. Коли ти машину заберав з тросом в руках - моя стояла коло твоєї. Ти мож не вкурсі шо в мене "Славута")))) З.І. ФА-ФА білому копейку при наклєйці і тюнєху біля оазіса. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
asmadei 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2010 Всем привет, я тоже с радостью бы подошол на встречу, а то чёт двиг стучит))) Кстати сниму гараж в греках, со светом, надумал 1,6 делать поскольку и так двиг нужно розберать сотреть чё да как, поверхносный осмотыр не дал никакого ответа, что же стучит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoZo 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2010 Забий. Хороший стук все наружу вилазить))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2010 Клапана Витя, распредвал, цепь! Я б тоже 1.6 сделал, спрашивал колено 2103 порядка 200 грн. и выше... буду копить денюжку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
asmadei 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2010 (змінено) ZoZo, Батя мне тоже так сказал)) Кста откуда такой ник, случаем не в 3030 ВВ в Киеве служил? Rassel, Клапана в норме, цепь тоже, РВ не проверял, но думаю не в етом трабл на выходных буду трясти чё там и как)) Я работаю мне с денюжкой особенно на машину намного легче)) Подсчитал на то что бы сделать 1,6 с установкой нового 21213 колена нужно около 1200 грн, это без работы только на запчасти, а так как перебирать двиг буду уже не первый раз думаю проблем не будет + батя на сервисе не один год отработал! А где ты такие цены на КВ нашол и какой ремонт у него уже будет?? Змінено 9 листопада 2010 користувачем asmadei Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2010 ну на авторынке бу колено с 25 максимум 50 размер + поршня и кольца итого порядка 500-600 думаю будет! 21.11.10 Всемирный день памяти жертв ДТП. Первоисточник.Посилання Думаю было б хорошо если б нас парочка на жулях тоже в этом деле участвовало. я участвовать буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
asmadei 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2010 если найду в чём причина и зделаю то думаю смогу поучаствовать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoZo 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2010 2 asmadei - я не служив, то довга історія, будем пити пиво - розкажу. І поповоду 1,6- а воно тобі тре? Не простіше прикупити готове двигло 1,6? Або ше краще 1,7і? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
asmadei 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2010 ZoZo,по деньгам сделать 1,6 намного дешевле + делать буду сам, да и двиг в итоге намного лучше с отзывов чем сток 1.6, также гарантию того что готовый двиг не проблемный не даст никто, 1,7і вовсе молчу, дорого, дешевле делать 1,6 с моего + покупать все приблуды к инжу!! А насчёт того нужно или нет это спорный вопрос, но если стук моего двига результат того на что есть подозрения то делать 1,6 буду однозначно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2010 asmadei, Давай Витя, находи и приежай. будет очень хорошо! Ребята кто еще поедет??? ZoZo, Ты будешь 21\11\2010?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2010 Какието вы парни не серьезные, получается что буду один я, ну да ладно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kisa_jr 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2010 Я могу подЪехать на несколько минут, а где будет встеча?? и во сколько?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах