Rassel 6 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2011 Влад, я в будние дни ну никак немогу, я вот только в 8-30 домой попал, видел ты звонил, видел что Витя звонил, извените ребята Очень жаль! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kisa_jr 1 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2011 А я ждал звонка- а его небыло. Если бы знал место встречи то доподъехал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2011 Ну да ладно! Я ни кавао не обижаюсь! ))) Так как сам попал в 22:00! Работы бало просто завались! Аш достало! Ну да ладно! Давайте както договоримся чтобы всем получилось! У каво как выходит?????? Место встречи заранее Оазис!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
asmadei 1 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2011 До 29 я в отпуске поэтому могу в любое время)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoZo 1 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2011 Всім привіт! Довго мене тут не лазило, но вот он я. На горизонті робота з корчами моїми. Так шо мож навіть БЖ зобацаю. З.І. Расел, перестань робити квадратні очі коли тобі синє Овео на трасі дудит. Ти шо в торгові подався? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoZo 1 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2011 А ше мах-мах бутилкою з спрайтом на зупинці)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2011 га-га-га)))) То це ти??? ) То я, подався, трошки торгую! А це ти на синьому авео з жовтими бризговиками, чи нє??? а ти шо тоже торговим?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2011 Rassel, Привет всем! Рус есть к тебе просьба, ты в суботу свободен? Сори не туда написал! Всё в личке! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gunnia 1 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 Здрастя я уже еть буду ехать завтра в Малынычи кому что посотреть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
S.O.W.A. 1 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 Приймаєте в клуб? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2011 S.O.W.A., Конешно что за вопрос! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZoZo 1 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2011 га-га-га)))) То це ти??? )То я, подався, трошки торгую! А це ти на синьому авео з жовтими бризговиками, чи нє??? а ти шо тоже торговим?? нє, наш з нормальними, не спарцо)))) а ше я тебе обдудів славутою, в середу))) чим торгуєш то? я в 7континенті трудюся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
S.O.W.A. 1 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2011 Насилу когось побачив з клубу. Власнику ВАЗ 2101 номера А 6532 ХМ привіт дальнім світлом від ВАЗ 2106 сьогодні на Виставці біля Сільпо. Деж ви всі збираєтеся??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2011 S.O.W.A., Так ето ты нам моргал фарами???? Ты остановился возле типа вживана техника з нимечини????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
S.O.W.A. 1 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2011 odeskin Так точно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2011 S.O.W.A., Ну так ето мне Rassel, двери помагал привести к моей машинке. Я ему так и сказал что ето ктото из клуба сигналит! Хотя сначала подумали что чтото с машинкой не то!)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
S.O.W.A. 1 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2011 До речі, може хтось продає гараж капітальний за 2000-2500 у.о. ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gunnia 1 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2011 продайте ктото букву 1 ато у меня отклеивается с клубной наклейки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
asmadei 1 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2011 Ну так чё мож как то встречьку зделаем, вижу немного оживился народ?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
S.O.W.A. 1 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2011 Двома руками ЗА!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2011 И я за! Тока пока бес тазика, так как ещё не доделал! Не хватает рук рабочих! И времени! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2011 Кстати может у кавато есть желание поработать, я всегда буду рад помощи одноклюбней! Звоним нестесняемся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
asmadei 1 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2011 odeskin, Обращайся чем смогу помогу)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2011 asmadei, Нужна помощь чтобы переварить дно автошки! Ну и заодно, прогрунтовать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
asmadei 1 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2011 odeskin, Тебе полностью переварить или дырки подварить?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах