вик69то 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2013 Парни, мне без разницы, как скажете так и подъеду... Только я говорил, я без колес.... общественным.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 4 січня 2013 (змінено) Завтра по созвону,ориентир 14-00,,, Виктор,я позвоню,расскажу как добратся.... Вальтер в курсе где я обитаю... Кто по чём будет (заежать) в смысле чай,оковыта...???? Змінено 4 січня 2013 користувачем 19vitalik76 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
вик69то 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2013 Я как все.... Могем и чай, по крепче тож можно... А можно и то и другое... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 4 січня 2013 если успею заскочу на чай)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 4 січня 2013 Я как все.... Могем и чай, по крепче тож можно... А можно и то и другое... Ну при встрече определимся...... если успею заскочу на чай)) Ты ба,пропажа нашлась.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walter 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2013 ARTEMON, обыскались уже тебя - Посилання 19vitalik76, завтра созвонимся. вик69то, встретимся, к Виталику вместе придём. Куда идти знаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 4 січня 2013 Дык Виктору ,с перевальска,2 шага,и он у меня..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
вик69то 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2013 Со мной проводник будет... Типа GPS тока с ногами и говорит приятным женским голосом... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 4 січня 2013 Виктора боятся отпускать ,гг шутка..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
вик69то 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2013 Ну таки могу заблудиться же.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 5 січня 2013 Мини встреча состоялась,благодарю всех подтянувшихся " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walter 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2013 19vitalik76, спасибо за тёплый приём! вик69то, было очень приятно познакомиться! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
вик69то 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2013 Таки да, все на высшем уровне, спасибо парни, приятно было пообщаться, надеюсь не последний раз встретились!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
вик69то 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2013 Я еще не уехал.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2013 Тихая Украинская ночь,НО сало надо перепрятать....... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walter 1 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2013 да надо что-то мутить Я выходной воскресенье и понедельник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
j7710 1 Скарга Опубліковано: 15 березня 2013 Как вам предложение на воскресенье? Виталик вроде с ночи, я выходной... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Walter 1 Скарга Опубліковано: 15 березня 2013 Не вопрос, только если можно вечерком (часиков на 5 вечера) Кто за? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
вик69то 1 Скарга Опубліковано: 15 березня 2013 Возможно и я подтянусь... Вопрос куда.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
j7710 1 Скарга Опубліковано: 15 березня 2013 На 5 нормально, что Виталик скажет? А может ещё и Артем подтянется? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
вик69то 1 Скарга Опубліковано: 15 березня 2013 А тянуться то куда вот в чем вопрос... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
j7710 1 Скарга Опубліковано: 15 березня 2013 вик69то, С местом определиться не проблема, главное чтобы народ был! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
вик69то 1 Скарга Опубліковано: 15 березня 2013 Понято... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
19vitalik76 8 Скарга Опубліковано: 15 березня 2013 (змінено) Не вопрос,решайте с местом встречи........ на машинах???(чай) или включать авто-ноги??(ректификат) Змінено 15 березня 2013 користувачем 19vitalik76 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
j7710 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2013 19vitalik76, Если на машинах, то как обычно возле дк химиков, но можно и ноги задействовать " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах