MadPes 3 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2007 Я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy 4 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2007 И я буду!!!! Главное, что-бы сосиски были . Они в хорошей компании вкуснее Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Масяня 7 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2007 LSasa Куреневка, ул Скляренко 1, это по Автозаводской зв Куреневским рынком в сторону Подола. а забирать меня с шести надо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2007 LSasa Ты не приучай Масяню к такому... Мы вот еле-еле отучили... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Масяня 7 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2007 MadPes так, а ты не вмешивайся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2007 MadPesтак, а ты не вмешивайся :D Ушел надолго в состояние "пацтулам" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
beckham 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2007 Мы постараемся быть. а почем сосики? :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2007 Мы постараемся быть. а почем сосики? :oops: На двоих гривен 20-25 вам хватит))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2007 LSasaТы не приучай Масяню к такому... Мы вот еле-еле отучили... Ладно я ж обещал один раз можно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2007 LSasa ггг, но токо один Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2007 Дмитрий $ Вот вам хрест на пузе :mail: А Завтра еще жолжны быть СЛАВОН и Gigozz. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2007 бугага, мы с Илюхой будем. Масяня, ты шо, с Вадиком не накаталась? Мятро и маршрутки табе у помасч! :D :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
СЛАВОН 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2007 Я и Леша тож НА встрече будем! LSasa ты-же нас подороге побереш ну всмысле мы на своих агрегатах,нам бы дорогу показать к ПРОМЕНАДЕ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
СЛАВОН 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2007 А че за прикол про сосиски,Я так понял мы чо покушать там пойдем иль как? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Масяня 7 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2007 Ладно я ж обещал один раз можно. так, я не поняла, что значит один раз??? ты их не слушай, они тебя плохому научат, все твои благородные порывы на "нет" сведут, ты меня слушай, я тебе расскажу как правильно себя вести! Дмитрий $ MadPes так, а ну перестаньте сбивать одноклубника с правильного пути дружеской взаимопомощи! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Philosophy 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2007 СЛАВОН покушать и побухать)) мы с Женькой будем Масяня эт нам тебя домой везти пьяную? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2007 СЛАВОН Спешл для вас креплю карту, где всё обозначено. Обозначено красным - это ТЦ "Променада" Обозначено синим - это место, где все находятся (паркуются). Потому как там везде парковка, но наше место обозначено СИНИМ цветом, на карте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Philosophy 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2007 Пётр пикассо)) Масяня хотя наверное нет... у жени в планах потом со встречи на оболонь переться... короче, хз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
СЛАВОН 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2007 LSasa-Ты случайно не занят,Если нет то включи аську!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2007 Philosophy Да никакой ПикаЗЗо с Петром не сравнится!!! :mail: :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Philosophy 1 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2007 нескладуха, походу... я исправлюсь... чесна-чесна... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2007 Philosophy :twisted: а подзатыльника? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Philosophy 1 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2007 Пётр я себя чувствую неважно. да и Женя морозиться ехоть. короче, я мысленно с вами)) выпей за миня чашку пива Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2007 ВСЕ, ВЫЕЗЖАЮ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2007 ну что же, теже лица + пару новичков. Попили пива, поели сосисок, поржали с Масяни, ну в общем все как обычно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах