LSasa 16 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2007 Jogger буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2007 LSasa ті на машине, или пёхом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2007 Пётр на машине с супрругой и VAZелин должен со мной приехать :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Philosophy 1 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2007 сорри, наверно нед реально нет возможности (( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2007 Philosophy Ну во опят не будешь. В прошлый раз не доехал в етот нет возможности. :girl: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Масяня 7 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2007 мну не будет... у брата день варенья... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2007 Масяня Да шо це таке. Що воно робыться????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Philosophy 1 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2007 я прошлый раз былъ... я на всеукраинскую не попалъ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Масяня 7 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2007 LSasa ну, не виноватая я ... :poz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2007 Philosophy Ну извини слегка преувеличил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2007 Масяня он сам пришёл :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CrazyVano 1 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2007 фак, я проспал пришол с работи прильог на пару минут. всех с наступающим, увидемся в следущем году Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2007 мда... :kngt: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy 4 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2007 Ау!!!! Даешь фото со встречи!!!! з.ы. Встреча состоялась. Присутствовали все теже. Старый год проводили. Новый встретим в следующем году Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2007 andy Андрух, заффтро выложу. Дотерпишь? Кстати, а де Дедуля? :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 2 січня 2008 А фот пару фото со всречи 29го. Блондинки тоже разбираются в машинах. А нас тат мало но мы не унываем andy поседел так нервничал что опоздает на встречу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 4 січня 2008 Следующая встреча клуба в Киеве: 26 января (суббота), в 19.00, в ТРК "Променада"!!! Решаем, кто участвует в игре-копилке, тянем жребий и первый везунчик получает всю сумму!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 5 січня 2008 АндрейКузьма Во блин 26 работаю Ну ладно до 26 найду время созвонимся подскочу вечером к вам с Жекой посмотрю где живете. Там и поговорим я думаю мне Єтого достаточно будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 7 січня 2008 LSasa Достаточно, достаточно, ждём в гости! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 8 січня 2008 АндрейКузьма Седня был на Китаевской в 7 утра будить не стал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 8 січня 2008 LSasa Тебе повезлооооооо....... :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 8 січня 2008 АндрейКузьма Я тож так думаю Во первых человек способный разбудить спящего способен на любое преступление а во вторых я представил свою реакцию еслиб меня разбудили в такую рань :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
morze 2 Скарга Опубліковано: 26 січня 2008 а где и во сколько сегодня встреча? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 26 січня 2008 Сегодня. Променада. 19.00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy 4 Скарга Опубліковано: 26 січня 2008 И без серьезных опазданий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах