Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2010 Ітак начнем :? машинка 1976 року експорт. Тип кузова: Седан Длина: 4115 мм Ширина: 1620 мм Высота: 1445 мм Модельный год: 1970 Количество дверей: 4 Количество мест: 5 Объем багажника: 325 литров ШО зробленогО Мотор 1,2 електронне запалювання карб солекс -650(новий)враховуючи всю мелоч устоновки распредвал ОКБ Динамика блок 2101 головка 21011 маслецо ПЕННАСОЛ Салон встановлення бороди 2107 в неї вольтметр хенд мейд з годинника і купленого вольтметра також магнітола Піонер фронт в мене компонентні 16 фантоми зад 3 полосні 16 блаупункт гт серії і усь який розкачує фронт! Шо було ше основного зробленого так це встановлення двохсторонньої сігналки АЛІгатор Д 910 і і також цз на 4 дверки і відкривачка з пульта багажнічка))) Далі якшо ше шось згадаю то напишу тут або Посилання пару фоток минулого року і то шо є сьогодін сігналко хто знає той пойме чого тут невистачаЄ! Фотки з встановлення сігналки НАйт брекери НУ і нові фотки :? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ANDY_ 1 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2010 Класна машинка. Якщо знімеш дзеркало та кермо "мейд ін хз де" то буде взагалі бомба. А так - успіхів в експлуатації та доробці! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2010 Накладки на пороги найдені Кругле дзеркальце найдене всьо чекає коли я заберу їх і встановлю Також зара трабли з мотор а саме послаблена цеп свічки і провода херові Жере масло як дурна! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2010 Как по мне- опусти под юампера туманки, и фонарь заднего хода, и габариты смени на прежние, и будет очень даже неплохо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2010 туманки і задній хід знімуться разом з бамперами і поміняються на 21011/13 на рахунок передка то перед буде різатися на 1 виток скоро роботи уйма по мірі можливості буду робити і кидати фото П,с авто стоїть в гаражі такшо поки не спішу шось робити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasak 1 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2010 Хочу и я себе наклейку!!! Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexdoc 13 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2010 Мотор 1,2 електронне запалювання карб солекс -650(новий)враховуючи всю мелоч устоновки распредвал ОКБ Динамика Какой расход? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2010 alexdoc, зараз незнаю коли був справний двіг приблизно 6/7/8 в цих межах ніколи не рахували карби брався виключно через зміну динаміки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
e_mik 1 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2010 _ANDY_, +1 по поводу руля У меня такой руль остался в руках при выезде из двора! Машинка перспективная. Самое главное - что у хозяина есть мечты и планы! Удачи! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2010 e_mik, kontinental, нащот руля то я пока в поисках у меня есть гдето но он треснутый Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
e_mik 1 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2010 Возьми что-то типа тайговского руля или аналогичного по качеству. Стоит около 250 грн. Это ж безопасность!!! У нас в автошколе такой руль оторвался у учебной машины на перекрестке ))) Сейчас смешно вспоминать, а курсант, который сидел за рулем - чуть не поседел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2010 e_mik, ахахха ну незнаю вже десь чотири роки цьому рулю так нічого йому не бракує)) тай тимбільше авто до весни їздити не буде)Раз на тиждень обовязково прихожу в гараж його провідатИ)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2010 І так знайшов кругле дзеркальце стан на 4 є два початки корозії!Питання до форумчан:"Яке дзеркало повинно стояти в бокових дзеркалах.Якесь спец чи таке як стоть дома.Як установити цей дивайс правильно на авто.Дехто вішає на крило дехто на дверку і як воно кріпиться до кузова!" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2010 Dovhuy, глянь до мене в бортовик. Там останній пост якраз по круглих зеркалах. Може, якісь відповіді побачиш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах