Last_hero 1 Скарга Опубліковано: 8 липня 2007 Хтось знає, який максимальний термін дії генерального доручення на право керування ТЗ в місті Київ? Я десь чув що в великих містах, таких як Київ, Харків, Донецьк і т.д. цей термін значно більший ніж в звичайних провінційних містах. Наприклад у мене в Полтаві максимальний термін генералки 10 років. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rombel 1 Скарга Опубліковано: 8 липня 2007 щас нет ген, просто довереность, до конца твоих дней, там не оговаривается срок окончания Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Melkiy 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2007 я делал себе доверенность, можно на 3 года, на 10, а можно как сказал rombel "до конца твоих дней", но что могу сказать точно, у державного нотариуса - это стоит гораздо дешевле Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rombel 1 Скарга Опубліковано: 9 липня 2007 мне стоило 100 грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Last_hero 1 Скарга Опубліковано: 10 липня 2007 мне стоило 100 грн В державному нотаріусі? P.S. Один знайомий нешодавно оформив за 300 грн)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_zp 109 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2007 Подскажите чтоб оформить генеральную доверенность на дедову машину что надо? Чьё присутствие, какие документы, сколько стоить будет? Где, у любого нотариуса? Много времени отнимает оформление? Можно сделать ген доверенность на 3-х человек? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2007 чтоб оформить генеральную доверенность на дедову машину что надо? нужны 1) Сам дед с паспортом 2) техпаспорт на машину 3) ты с паспортом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kalyan 1 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2007 Можно сделать ген доверенность на 3-х человек? можно и на 10 только нотариус за это может взять больше денег, т.к нужно писать намного больше данных я лично оформил на 10 лет на 3-х человек за 200 грн на дому у нотариуса Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_zp 109 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2007 Iari Говоришь люди с паспортами надо? Все с паспортами? Или можно хозяин с паспортом, техпаспрт и паспорта тех, на кого доверенность... им обязательно лично приходить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
smirnoff 1 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2007 Официально, да! Ты у нотариуса должен подпись поставить. А вообще от нотариуса зависит, у них нужно спрашивать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexander2006 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2008 а что насчёт временного талона, он нужен только при генеральной доверенности или при любой, ето чтож получается что мне нужна справка на то что у меня есть справка, если мне надо машину на пару дней в деревню сездить то что иди лати за доверенность потом выстой очереди в ГАИ потом заплати за ВТ гривен 200, так чтоли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sashok6657 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2008 Мы делали на машину и на прицеп сразу и на 2-х человек, все в одном бланке, вот только стоимость не помню... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах