Папа 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2012 Накрився синхронізатор. Щоб переконатися, можна на ямі злити масло з коробки і відкрутити нижню кришку. А если синхронизатор накрылся, для замены коробку снимать обязательно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2012 Так. Необхідно повністю розібрати коробку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папа 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2012 Так. Необхідно повністю розібрати коробку. Спасибо! На выходных попробую снять коробку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RIO 3 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2012 Извиняюсь, что забиваю своей проблемой чужую тему , но пока ТС снимает коробку, подскажите пожалуйста. Это у меня выбивает (только) 4-ю передачу при сбрасывании газа. Какая может быть цена вопроса при ремонте этого дефекта на СТО и только ли в этом может быть проблема? Огромное спасибо и ещё раз пардон! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2012 Четверту передачу часто вибиває при скиданні газу, якщо є люфт первинного валу - зношені підшипники, або зношена вилка включення передач. Всі ці роботи вимагають зняття і повної розборки коробки. Деколи дешевше взяти не дуже зношену користувану коробку і переставити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папа 1 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2012 Сказали, что ремонт обойдется минимум 400-600 грн. Может имеет смысл купить коробку б/у и не морочить голову? КПП б/у можна взять за 300-400 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
мастер 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2012 Накрився синхронізатор. Щоб переконатися, можна на ямі злити масло з коробки і відкрутити нижню кришку. и чего он накрылся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2012 На синхронізаторі зношуються фіксуючі зуби і він, разом зі своєю пружиною, вискакують в муфту включення передач. Синхронізатори швидше зношуються, якщо не повністю витискати зчеплення (я маю звичку перемикати передачі без витискання зчеплення). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папа 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2012 Вчера вскрыли КПП. Одна вилка стерлась на нет. Заменили и после обратной установки коробки на авто столкнулся с новой проблемой - стартер сам крутится, но двигатель не крутит. Такое ощущение, что в двигателе что-то подклинило. Когда ставишь машину на передачу и толкаешь, двигатель не прокручивается. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2012 Перевірте болти, якими прикрутили робочий циліндр зчеплення. Деколи їх міняють місцями і заклинюють маховик. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папа 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2012 Перевірте болти, якими прикрутили робочий циліндр зчеплення. Деколи їх міняють місцями і заклинюють маховик. Спасибо огромное за подсказку!!! Есть подозрение, что я их перепутал. Завтра проверю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папа 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2012 Перевірте болти, якими прикрутили робочий циліндр зчеплення. Деколи їх міняють місцями і заклинюють маховик. Спасибо Вам,VETERAN, за подсказку! Дело на самом деле было в этих болтах. Замена вилки ни к чему не превела. 4-я как выбивала - так и выбивает. Горе-мастер теперь заявляет, что нужно менять первичный вал и муфту, хотя визуально они выглядят без дефектов. Ребят, может ещё есть варианты на что обратить внимание? Уже вбухал в коробку 300 гривасов + массу времени, а толка ноль. Обидно... Спасибо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2012 А вали витягали? Синхронізатори перевірили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlfonsKinfTiger 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2012 А у меня 4-я передача включается с хрустом.... это что синхронизатор или подшипник? Добавлено через 2 минуты кстати заметил,что гудит как бы подшипник...на холостых при не выжатом сцеплении..как сцепу выжимаешь всё окей...ДА ДА вы сейчас скажите что подшипник сцепления НО... меньше 2000 назад менялось всё на сцепление с Шевроле нивы,включая маховик подшипник корзину и рабочий саморегулирующийся...походу каробке пришёл конец,эх жалко её 5 лет мне служила верой и правдой! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2012 как сцепу выжимаешь всё окей... Це шумить підшипник первинного валу. Як рідкісний випадок - шум підшипників проміжного валу. А шум при включенні найчастіше від недовижиму зчеплення. якщо з цим все ОК - розбирати коробку - може бути, що лопнула пружина синхронізатора, або щось із синхронізатором і він не гальмує муфту. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папа 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2012 А вали витягали? Синхронізатори перевірили? Коробку при мне разбирали до винтика. Я в ней не очень разбираюсь. Мастер сказал, что синхронизатор не имеет ни какого отношения к тому, что выбивает передачу. Гонит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rysalev 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2012 Коробку при мне разбирали до винтика. Я в ней не очень разбираюсь. Мастер сказал, что синхронизатор не имеет ни какого отношения к тому, что выбивает передачу. Гонит? Давайте разберемся что такое "синхронизатор" Этот узел состоит из ступицы, скользящей муфты синхронизатора и блокирующего кольца. Именно это блокирующее кольцо в народе и называют "синхронизатором". Его износ и может стать одной из причин выбивания передачи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlfonsKinfTiger 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2012 Це шумить підшипник первинного валу. Як рідкісний випадок - шум підшипників проміжного валу.А шум при включенні найчастіше від недовижиму зчеплення. якщо з цим все ОК - розбирати коробку - може бути, що лопнула пружина синхронізатора, або щось із синхронізатором і він не гальмує муфту. ...вообщем после того как выключтл третью..я делаю 2 секунды перекур,прежде,чем включить четвёртую,чтоб обороты спали...и вот тогда она включает без хруста,если нет...то не включишь всё хрустит! Что это точно Синхронизатор?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2012 Что это точно Синхронизатор?! Я думаю, що це в ньому причина вибивання передачі. А причин може бути багато - знос підшипників, всякі люфти валів і навіть лопнута пружинка фіксатора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Папа 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 Принято решение купить б/у коробку, а эту оставить до лучших времен. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
диванчик 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2013 Привет...;) У меня вопрос по каробке передачь. машина ваз 2101 старая коробка разлетелась купил на разборке б\у каробку . заменил на ней подшибник роликовый в нутри он там кажется один стоит потомучто там его не было (сняли) и поставил каробку.... на разборк говорят что она была целая ... но теперь у меня 1 не довключаеться а задняя как будто и нету вобще.... только есть 2 .3 .4 они работаю идеально.... подскажите что я мог зделать не так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andron1313 42 Скарга Опубліковано: 17 січня 2013 шайбу пружиную ставил на первичьку ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
диванчик 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2013 (змінено) да ставил. она стаит между подшибнеком и шестерней ещё вопросик забыл спросить когда я каробку забрал ана была еще без задней крышки но я не знаю какая каробка 5 . 3 или 6. и я поставил с со своеё копеешной (1) крышку... Из за этого может быть эта проблема с коростями Змінено 17 січня 2013 користувачем диванчик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andron1313 42 Скарга Опубліковано: 17 січня 2013 корпуса коробок одинаковы. я имел в виду шайбу которая стоит на первичьном вале между подшипником и корпусом сципления Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
диванчик 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2013 (змінено) да шайбу ставил а че ещё может быть . может что какнебуть я вилочку не правельно поставил Змінено 18 січня 2013 користувачем диванчик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах