SLIP 2 Скарга Опубліковано: 27 липня 2009 K-452 Фа-фа твоей машине в субботу в р-не 8 утра у входа в "Инсеко". На ночном дежурстве был? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 K-452Фа-фа твоей машине в субботу в р-не 8 утра у входа в "Инсеко". На ночном дежурстве был? Так. Суточне чергування. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 31 липня 2009 Пешеходное фа-фа Вовке badgio проезжающему в 10.15 около пединститута. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
badgio 1 Скарга Опубліковано: 31 липня 2009 SLIP Да... было дело, начинал маршрут... Надо было под машину бросится, я б остановился б Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2009 Маленькє, майже нечутне фа-а badgio біля його під'їзду з інкасаторської 2109 "Приватбанк" 31.08.09. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
badgio 1 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2009 K-452 Потрібно було гроші кидати, тоді б зреагував би :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2009 badgio Фа-Фа возле ж/д вокзала.....я на 21099 был и не успел посигналить.... K-452 Фа-Фа от моего отца на стоянке ФРЕШа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2009 Юра батьку привіт і окрема дяка за моральну підтримку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2009 батьку привіт і окрема дяка за моральну підтримку. Обязательно передам, когда он вернётся с командировки. Тормоза уже в норме??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2009 K-452 Фа-фа тебе на Московской от красного ланоса. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2009 Юра Тормоза "зверы-ы-ы-ы-ы" Р.С.: Мої "КОЛЛЛЛЕГІ" мать їхню( перепрошую адмінів) мене бачили на протязі світовогодня і......... та хоть би зупинився, я вже неткажу...допоміг!!! Добавлено спустя 22 минуты: SLIP фа-фа чув , але не зрозумів ......моє фа-фа у відповідь.... через деякий час..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2009 K-452 Фа фа тебе на Инсеко, хотел зайти поздароваться но на входе не у ворот не видел( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2009 yan_kos На воротах мене не було,був на території Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2009 Блим-блим EDoktorбіля СБУ і до уктелекому :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2009 фа-фа нашему одноклубнику на оранжевой копейке сегодня около Марлена (на Грушевского). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2009 фа-фа koza-nostra на вул.Дубенська Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BaDoS 1 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2009 Фа Фа сьогодні DimasiK біля "Сільпо" на проспекті в 11:30 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BaDoS 1 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2009 Фа Фа вчора DimasiK біля пляжа в 13:50 від сірого Volkswagen Passat В3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 19 травня 2010 Пешеходное фа-фа машине К припаркованной недалеко от здания ДСО. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 12 липня 2010 Фа-фа жовтій копійці на вул.Соборна ( по-моєму колишня Кості) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 15 липня 2010 K-452, да она теперь там. Трамвайное фафа копе Андрюхи возле ост. Молодая Гвардия в Одессе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 15 липня 2010 Трамвайное фафа копе Андрюхи возле ост. Молодая Гвардия в Одессе Фа-фа. Копа уже в Ровно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 19 липня 2010 Привычное фа-фа копе К-452 возле ДСО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
prinkovsky 8 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2010 фа фа и блым блым Tkachik на стоянке базара на Дубинской Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2010 фа-фа червоній копійчині з салатовими барабанами на шевченка біля церкви Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах