Facktor 5 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2009 K-452 дуже круте відео! дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2009 K-452 а є ще кадри поїздки по територї форта? Ну просто дуже круто вийшло на на фоні стін :oops: Буду дуже вдячний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2009 K-452 а є ще кадри поїздки по територї форта? Ну просто дуже круто вийшло на на фоні стін :oops: Буду дуже вдячний На жаль нема. Фото робилось мобільником, а при такій погоді і освітленні потрібен потужний апарат. Інакше все буде неякісно, мутно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2009 я мав на увазі чи є ще відео як ми їхали до центрального входу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2009 Відео також більш нема. Бо у мене був розрахунок на короткий ролик. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2009 Фото з Дня автомобіліста Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2009 Відео з дня автомобіліста Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2009 Відео з зимових пкатушок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TuPMuT 1 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2010 прикольні ви хлопці Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2010 завтро я закину фото!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2010 3 Вересня 2010 р. відбулась зустріч у Луцьку, декілька фоток з зустрічі є)) трошки якість кульгає, але що маємо, те маємо.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2010 Подпишите ещё кто где и где чья машина. Чтобы знать если что. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2010 я не понимаю только одного! Зачем эти фотки у нас в форуме???? ой!ошибся)))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2010 (змінено) Були в Крупі, покатались кльово.... найбільше адреналіну отримав на слаломі)))) Декілька фото з аеродрому.... наші машинки))) Присіли перекусити трошки))) Кукурузник))) А ще одного кукурузника заховали в ангарі.... фото через щель в дверях Колись була машина.... Змінено 12 вересня 2010 користувачем Ghost_Rider Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2010 ну и наша сходка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2010 Черновцы растут) зачет каких то года 2 назад практически никого у вас небыло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2010 WAZ, как это небыло ? а я ?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2010 + ще одна зустріч в Луцьку трошечки фото... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2010 Да, Черновцам и Луцку зачёт! Движение в Западном регионе набирает обороты! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2010 (змінено) по трошки.... хоча для Луцька сьогодні щось зовсім слабенько..... а що там в Рівному, Львові??? Змінено 8 жовтня 2010 користувачем Ghost_Rider Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2010 (змінено) фото з дня автомбіліста 31.10.2010р Змінено 31 жовтня 2010 користувачем K-452 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akim15 1 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2010 фото зі з"їзду Луцька і Львова в Тараканівському форті, з великим запізненням, але краще пізно ніж ніколи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2010 Заливайте пжлст ток не на вконтакник а куда нить в нормальное хранилище, у меня вконтакник заблочен + он медленный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2010 (змінено) 31.10.2010 Змінено 2 листопада 2010 користувачем Edifier Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2010 відео з дня автомобіліста 30.10.2010р Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах