TuPMuT 1 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2010 а жовта копійка чия.це вота біля банку стоїть біля собору. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2010 Доброго дня, мо хто знає, де можна купити дзеркала заднього виду оригінальні (нікельовані). Хочу викинути свої пластмасові. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2010 bag2525, на рынке у барыг в последнем ряду иногда бывают - покупал там 2-3 штуки. Так же есть новые на пластиковой ножки и с покрытием которое не выдерживает даже одну зиму - искать там же на рынке но рядах где торгуют колхоз тюнингом на жигули. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 15 вересня 2010 Дякую. Кожен раз коли ти мені радив, я саме там і находив. Надіюсь, що цього разу вдача знову мені посміхнеться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Игорян 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2011 Підскажіть де є в Рівному вазовські шроти (з помірними цінами)! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 4 березня 2011 Игорян,та нету специализированных Шротов. Есть мужичок на авторынке у него ларек на барыжном ряду - он разбирает машины в селе Глинск. Есть типочек на басовкуте... Дешовые цены вроде где-то в Сарнах на шроте и на костопольской объездной. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Игорян 1 Скарга Опубліковано: 5 березня 2011 Дякую! Будем "шуршать". Підскажіть де в Рівному можна встановити ГБО за помірними цінами(можна з дозволом,а можна і без),і скільки буде коштувати? Наперед дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
perec 1 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2011 Ще в Острозі є шрот, не хуже чим в сарнах)))))) вот тільки телефон я туди не знаю і в рівному є шротік (на північному) но туди дозвонитись як в рельсу.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2011 0676641813 - шрот остріг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DR1V3R 1 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2011 А как зовут твоего брата? Может я его знаю? Я тоже из Березно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
темный 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2012 всем привет... людишки может у кого то завалялся редуктор?куплю а то мой гудит уже на любых скоростях. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kfor333 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2016 Підкажіть будь-ласка де можна пошукати сидіння від Ваз 2107 або якісь інші варіанти на Ваз 2101, в Рівному чи десь недалеко. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2016 Теж апну темку. Потрібен робочий не виючий редуктор (4.1 бажано) Де можна знайти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nikola 9 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2022 - Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах