Перейти до публікації
SLIP

Рівне. ВАЗовские шроты

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня, мо хто знає, де можна купити дзеркала заднього виду оригінальні (нікельовані). Хочу викинути свої пластмасові.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
bag2525, на рынке у барыг в последнем ряду иногда бывают - покупал там 2-3 штуки. Так же есть новые на пластиковой ножки и с покрытием которое не выдерживает даже одну зиму - искать там же на рынке но рядах где торгуют колхоз тюнингом на жигули.

Поділитися повідомленням

Дякую. Кожен раз коли ти мені радив, я саме там і находив. Надіюсь, що цього разу вдача знову мені посміхнеться

Поділитися повідомленням

Игорян,та нету специализированных Шротов. Есть мужичок на авторынке у него ларек на барыжном ряду - он разбирает машины в селе Глинск. Есть типочек на басовкуте... Дешовые цены вроде где-то в Сарнах на шроте и на костопольской объездной.

Поділитися повідомленням

Дякую! Будем "шуршать".

Підскажіть де в Рівному можна встановити ГБО за помірними цінами(можна з дозволом,а можна і без),і скільки буде коштувати? Наперед дякую!

Поділитися повідомленням

Ще в Острозі є шрот, не хуже чим в сарнах)))))) вот тільки телефон я туди не знаю і в рівному є шротік (на північному) но туди дозвонитись як в рельсу..

Поділитися повідомленням

всем привет...

людишки может у кого то завалялся редуктор?куплю а то мой гудит уже на любых скоростях.

Поділитися повідомленням

Підкажіть будь-ласка де можна пошукати сидіння від Ваз 2107 або якісь інші варіанти на Ваз 2101, в Рівному чи десь недалеко.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз