skywoker 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2011 хороша! я вроде бы недавно видел твою копу! ты случайно не на ДВРЗ живешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 11 червня 2011 Засматривался еще на пробеге. Скоро приеду к тебе на воплощение своих идей! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ShurikZ 1 Скарга Опубліковано: 14 червня 2011 Засматривался еще на пробеге. Скоро приеду к тебе на воплощение своих идей! Приезжай, приезжай -- буду рад видеть! хороша! я вроде бы недавно видел твою копу! ты случайно не на ДВРЗ живешь? Не, я на Соломенке обитаю. А что у меня там клон появился? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Diptown 8 Скарга Опубліковано: 14 червня 2011 Соломенка Рулит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
skywoker 1 Скарга Опубліковано: 14 червня 2011 ShurikZ, точно не уверен , но вроде да. если увижу еще раз то напишу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 16 червня 2011 я вроде бы недавно видел твою копу! Есть такая же(цвет хуже конечно), я её неоднократно на Лесном видел! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ShurikZ 1 Скарга Опубліковано: 17 червня 2011 Есть такая же(цвет хуже конечно), я её неоднократно на Лесном видел! Именно красная с бежевым? Я вообще неоднократно видел красную с белым, а с бежевым еще не видел... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 17 червня 2011 С белым, но у тебя тоже беж светлый, вот и есть визуально сходство! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djeadaj 1 Скарга Опубліковано: 29 червня 2011 Салон офигительный!!!оч круто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ShurikZ 1 Скарга Опубліковано: 29 червня 2011 Спасиб! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djeadaj 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2011 дуже і дуже гарно зроблено - уважуха! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 28 липня 2011 Цвет крыши -- по вееру Профикс -- чайная роза...Если сильно надо -- могу достать баночку с сотаттками и точно глянуть маркировку... если не составит труда было бы очень не плохо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jammm 113 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2011 А как сделано освещение на потолке в салоне? очень понравилась идея. Можно ли поподробнее о ней? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ShurikZ 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2011 Сделано из светодиодов отдельных -- там ниче сложного. Купил диоды, купил гильзочки под них, спаял потом все до кучи и готово Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jammm 113 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2011 Сделано из светодиодов отдельных -- там ниче сложного. Купил диоды, купил гильзочки под них, спаял потом все до кучи и готово а как они крепятся на потолке? изнутри через дырочки стандартные в потолке? или как то иначе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ShurikZ 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2011 В потолке сверлиш дырку, вставляеш туда оправу пластиковую, а уж в нее потом диод. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jammm 113 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2011 В потолке сверлиш дырку, вставляеш туда оправу пластиковую, а уж в нее потом диод. ааааа.у тебя ж жесткий потолок? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ShurikZ 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2011 жесткий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ceruy1 7 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2011 От чего ручник? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ShurikZ 1 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2011 родной, укороченный на 3 см Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ceruy1 7 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 А ручка ручника она просто перетянута? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ShurikZ 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 Ручка выточена из алюминия и потом уже перетянута. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2011 Сегодня фа-факнул на краснозвезном...в живую еще лучше чем на фотках...видно с далека и типы я смотрю все на растоянии держаться))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ShurikZ 1 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2011 Ну про типов ты загнул А так и тебе фафа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Chechen Lesnoy 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2011 <HR style="BACKGROUND-COLOR: #b9b9b9; COLOR: #b9b9b9" SIZE=1> <!-- / icon and title --><!-- message --> хороша! я вроде бы недавно видел твою копу! ты случайно не на ДВРЗ живешь? На ДВРЗ то Женьки машина А Я на новоросийской обитаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах