yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2009 Отписуемся" rel="external">Посилання кто когда может или не может. Но отписать надо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2009 А що ж ви Іванофранківці в гості не приїхали як я в Яремчі був? коли назад їхав то я копійку з нашою наклейкою бачив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 А що ж ви Іванофранківці в гості не приїхали як я в Яремчі був? коли назад їхав то я копійку з нашою наклейкою бачив. Не завжди вдається те чого бажаєш.Де і яку ти машину з клубу бачив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2009 yrasyk тринадцята, по моєму, світлого кольору, або зеленого, наша наклейка точно була. бачив в Іванофранківську, не далеко від салону міцубісі. десь в тому районі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
veronika 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2009 Добрий день.Я з Коломиї,Івано-Франківської області. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
СашоК 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2010 привет парни!!!!!! я с калушского района не далеко от буршына с.Сивка-Войныловська может кто знает!!! я сам недавно зарегестрировался сайт прикольны умираю по копейкам!!! пешите пообщаемся!!!! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexif 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2010 сашок, привіт, радий бачити земляків!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kolya88 1 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2010 Привіт всім, радий що тут так багато земляків!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
МаХХХ... 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2010 ...Привіт всім я з Богородчан майже кожен день в Франківську....Сьогодні зареєструвався...))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kolya88 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2010 Приємно що не я один з Богородчан. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2010 [color="Red">Увага Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
СашоК 1 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2010 всем привет !!!!!! у меня есть интересное предложение!!!!!! могу помочь с капитальным ремонтом кузова!!!!! кто интересуется пишите!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2010 не знаю який у вашом місті є рух, але цікаво чи хтось з вас планує приєднатися до загального святкування річниці копійки у Львові? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юрон 1 Скарга Опубліковано: 18 червня 2010 Всім привіт.Давненько я тут не був.Земляків все більше.Свою 21011 продав ще 2 роки назад.І вже 2 роки експлуатую Амулет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
igorko14 1 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2010 Калуш рулить! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
viktor31 3 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2010 Привіт землякам. Франківськ +1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Д1медрол 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2011 Привіт всім землякам, я Діма з Чагрова. Не знав ,що в Франику є філіал клубу.Дуже приємно. До цього писав у Закарпатському форумі 2101. Ідея з емблемою клубу дуже сподобалась. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БУЛЬ 3 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 Привіт з Надвірної землячки, сніжок супер а покататися ні з ким, може не мені одному нудно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 Найшов ось таку" rel="external">Посилання інформацію, планую їхати, пропоную там же зробити збір західного регіону, як вам така ідея? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 Підтримую!!!!Я так зрозумів що треба зареєструвати на сайті номер машини? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 (змінено) yrasyk,так точно, драг у Івано-Франківську на військовому аеродромі. Змінено 26 березня 2011 користувачем funof325 поплутав стадіон з еародромом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 Я зрозумів що на стадіоні,але на сайті треба зареєструвати номер автомобіля щоб заїхати на територію.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kolya88 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 якщо не зареєструвати, то на драг не попасти ніяк,(в якості глядача)? хто знає відпишіть... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 На скільки мені відомо потрібна реєстрація як для учасників так і для глядачів, щоб отримати пропуск на аеродром, це ж все таки військовий об'єкт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах