Перейти до публікації
Юрон

Івано-Франківськ та Івано-Франківська обл.

Рекомендовані повідомлення

А що ж ви Іванофранківці в гості не приїхали як я в Яремчі був? коли назад їхав то я копійку з нашою наклейкою бачив. :)

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
А що ж ви Іванофранківці в гості не приїхали як я в Яремчі був? коли назад їхав то я копійку з нашою наклейкою бачив.

Не завжди вдається те чого бажаєш.Де і яку ти машину з клубу бачив.

Поділитися повідомленням

yrasyk

тринадцята, по моєму, світлого кольору, або зеленого, наша наклейка точно була. бачив в Іванофранківську, не далеко від салону міцубісі. десь в тому районі.

Поділитися повідомленням

привет парни!!!!!! я с калушского района не далеко от буршына с.Сивка-Войныловська может кто знает!!! я сам недавно зарегестрировался сайт прикольны умираю по копейкам!!! пешите пообщаемся!!!! :D

Поділитися повідомленням

всем привет !!!!!! у меня есть интересное предложение!!!!!! могу помочь с капитальным ремонтом кузова!!!!! кто интересуется пишите!!!!!!!!!:br:

Поділитися повідомленням

не знаю який у вашом місті є рух, але цікаво чи хтось з вас планує приєднатися до загального святкування річниці копійки у Львові?

Поділитися повідомленням

Всім привіт.Давненько я тут не був.Земляків все більше.Свою 21011 продав ще 2 роки назад.І вже 2 роки експлуатую Амулет.:)

Поділитися повідомленням

Привіт всім землякам, я Діма з Чагрова. Не знав ,що в Франику є філіал клубу.Дуже приємно. До цього писав у Закарпатському форумі 2101.

Ідея з емблемою клубу дуже сподобалась.

Поділитися повідомленням

Привіт з Надвірної землячки, сніжок супер а покататися ні з ким, може не мені одному нудно?

Поділитися повідомленням

Найшов ось таку" rel="external">Посилання інформацію, планую їхати, пропоную там же зробити збір західного регіону, як вам така ідея?

Поділитися повідомленням

yrasyk,так точно, драг у Івано-Франківську на військовому аеродромі. Змінено користувачем funof325
поплутав стадіон з еародромом

Поділитися повідомленням

Я зрозумів що на стадіоні,але на сайті треба зареєструвати номер автомобіля щоб заїхати на територію....

Поділитися повідомленням

якщо не зареєструвати, то на драг не попасти ніяк,(в якості глядача)?

хто знає відпишіть...

Поділитися повідомленням

На скільки мені відомо потрібна реєстрація як для учасників так і для глядачів, щоб отримати пропуск на аеродром, це ж все таки військовий об'єкт :)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз