Oleg Inside 10 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2011 Aleksey, Отвал башки, нужно будет распечатать парочку, чтоб уважали труд уборщиц)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aleksey 3 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2011 вот еще жесткие плакаты: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Темыч 2 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2011 Чтоб на вал не накрутило,засучи рукав,мудила! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2011 Темыч, :multi: Aleksey, зюзьга, ****, опасная! :multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Retrolover 1 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2011 Aleksey, супер! Очень качественные и красивые плакаты! Мне про уборщиц тоже больше всего понравилось! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yan 6 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2011 люблю плакаты времен ссср.у меня в сельраде есть такие про бедствия,електрику,машины,безопасность,бывает прихожу,пялюсь на них. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleg Inside 10 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2011 Чтоб на вал не накрутило,засучи рукав,мудила! Над заточным станком видел "чтобы стружка в глаз не била, надевай очки, мудила! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KAFA 4 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2011 Начинающий таксист. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2011 KAFA, кредит надо отрабатывать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aleksey 3 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2011 я в Киеве видел и более дорогостоящие ино с шашаечками Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2011 я в Киеве видел и более дорогостоящие ино с шашаечками Да тут не в ино дело)) а в наклейке "У" на машине такси! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Максо 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2011 Урбан-таксёр))))) Движок у его Шкоды либо 1.6i либо 1.9 TDI. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lorvik 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2011 Да тут не в ино дело)) а в наклейке "У" на машине такси! Ну....Я как то видел длиннобазовый спринтер на маршуте с такой буквой.Интересно поставить букву с боку ,пассажиры садится будут?... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aleksey 3 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2011 (змінено) Да тут не в ино дело)) а в наклейке "У" на машине такси! аааааааа........жена посменно подрабатывает............ Змінено 6 лютого 2011 користувачем Aleksey Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2011 Урбан-таксёр))))) Движок у его Шкоды либо 1.6i либо 1.9 TDI. В Киеве и с топовым мотором можно заработать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Темыч 2 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2011 Да,кредиты приходицца оплачивать любой ценой.Заипись,сам не влез,(хотя имел все шансы ездить минимум на SuperB,через откат,конечно)))).А в Ладу свою кого попало не сажаю,западло,да и галстук таксиста примерять приходилось,правда,не на этой машинке,слава Богу)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2011 И кто бы это мог быть: ???????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Don4anin 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2011 " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2011 Так смешно, что аж плакать хочется:bw: я о ценах на бенз... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2011 не надо сыпать соль на рану )))) номерок еще б с 1111 был бы вообще мегожирно былоб, я не представляю сколько б такой стоил))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2011 bos, а так? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2011 не ну хватит если б такие цены на бенз были я б с работы не уходил на новую)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2011 ZluiSobaka, Надо же, либо есть на свете такие похожие места, либо это заправка в 2 кварталах от моего дома Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2011 ZluiSobaka, пипеееееееецц!!!!!8 )8 )8 (8 ( Вот было ж время.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yan 6 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2011 (змінено) ой улыбнуло,только у нас такое бывает Змінено 10 лютого 2011 користувачем Yan Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах