denish111 3 Скарга Опубліковано: 22 березня 2012 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 22 березня 2012 Ведро с болтами немного озадачило.... Порившись в тырнете выяснил что это такой московский автоклуб - Посилання Там такие ведра что нашим ведрам до них ой как далеко ну и т.д., желающие могут посмотреть на их сайте Улыбнул раздел форума FAQ Ю" rel="external">Посилання dlia tupix i bezrukix Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denish111 3 Скарга Опубліковано: 22 березня 2012 новая модель сеата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GrOb 3 Скарга Опубліковано: 23 березня 2012 Вот такой офисный стульчик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kartas 22 Скарга Опубліковано: 23 березня 2012 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 26 березня 2012 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 27 березня 2012 vadim, охренеть, лежу vadim, Эта пять Ехал вчера домой и навеяло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
geka 2 Скарга Опубліковано: 27 березня 2012 (змінено) Змінено 27 березня 2012 користувачем R_O_M_A_N поправил фото Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 27 березня 2012 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yan 6 Скарга Опубліковано: 28 березня 2012 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 28 березня 2012 аппарат! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kartas 22 Скарга Опубліковано: 28 березня 2012 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 никого линия багажника не смутила?! кажется мне что есть там и габариты и стопакаи и повороты... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nick_zp 17 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 Мож, немного не по теме, но вот вид спереди этой тачки, вроде все цивильно: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 (змінено) Ну оооочень понравилась картинка Змінено 29 березня 2012 користувачем PavelV Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 ага, коробку явно недавно делали или меняли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vataman0906 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 Да, если бы такие СТОшники были бы на всех СТО, то я бы гаечный ключ в руки бы не брал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 Да, если бы такие СТОшники были бы на всех СТО, то я бы гаечный ключ в руки бы не брал. ага, главное чтобы в итоге не увидеть такую картину когда машину забирать приехать: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ustisv 2 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 Наткнулся случайно ... Я на фотку, а 912-й на ... что-то Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 кто заметил что не так с машиной? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ustisv 2 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 С машиной всё так, а вот ручки дверей, да и сами задние двери интересно открываются. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 хочу на диагностику Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 Да, если бы такие СТОшники были бы на всех СТО, то я бы гаечный ключ в руки бы не брал. не знаю как сейчас, но год назад в Автоцентре на Столичном работала девушка автоелектрик)) правда в цеху Мерседес Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 30 березня 2012 да уж я б девушку выгнал оттуда, а лучше унес бы в кровать =))) зачем ей ужасы отечественного автопрома разглядывать =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах