Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 березня 2014 Dizeli$t, тут і без кетчупа видно який окунь горбатий) красота. З вихідних обіцяють вже сонце і тепло. Пора відкривати сезон. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fiales 4 Скарга Опубліковано: 12 березня 2014 А когда запрет на вылов начинается? В каждой области по своему. Обычно с 1-го апреля, +- 10 дней Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ups 3 Скарга Опубліковано: 12 березня 2014 приказы по региону смотреть надо, как правило есть на тематических сайтах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 13 березня 2014 golden88,Да вроде как одну удочку на поплавок разрешена.Но данные не проверял! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Эксп 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2014 (змінено) Запрет должен быть с первого апреля до десятого июня. Но мож забудут? Змінено 21 березня 2014 користувачем Эксп Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fiales 4 Скарга Опубліковано: 21 березня 2014 Запрет должен быть с первого апреля до десятого июня. Но мож забудут? На форумах уже есть предварительная инфа. Не забыли((( А официально на ГлавРыбВоде Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алексеевич 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2014 Был на Суле в Липовом на базе"Солнечная",погода была не ахти,но ничего немножко тараньки отловил,3.5кг. " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2014 немножко тараньки отловил Для такой погоды - нормально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алексеевич 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2014 А вот сегодняшняя вылазка в Мозолиевку " rel="external">Посилання вообщем неплохой улов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2014 Алексеевич, ухты, не очень то и далеко от нашего села Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алексеевич 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2014 Алексеевич, ухты, не очень то и далеко от нашего села Если не секрет,от какого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2014 Если не секрет,от какого? Кагамлык. а вы на дамбе ловили?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алексеевич 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2014 Да на дамбе там есть со стороны моря два плесо вот в них и ловили,надеюсь успею еще на этой неделе застать, так как там рыба заходит не надолго. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алексеевич 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2014 Сегодня был,не успел,поймал всего 5 кг." rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2014 поймал всего 5 кг я вчера на Десне кил 10 выловил - в основном плотва и чехонь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 4 травня 2014 Съездил на майские на Десну, клевало слабо. И машин возле речки больше, чем в центре Киева - реально даже негде припарковаться) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олег 69 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2014 а так нормально. это мы с меньшим на донце. ещё до блокады а сейчас туда не проедешь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 4 травня 2014 это мы с меньшим на донце. фотки не вижу, у меня глюк аккаунта - нет доступа к фотографиям из альбомов форума Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олег 69 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2014 ajm, у меня фотка видна. меньший держит трёх щучек Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 4 травня 2014 меньший держит трёх щучек сейчас по затокам Десны на блесну щупаков таскают в самой Десне рядом пару человек блеснили - кроме моей закидушки ничего не вытащили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олег 69 1 Скарга Опубліковано: 5 травня 2014 Эксп, запрет есть. но на одну удочку с одним крючком разрешено. а такая сорная рыба как карась я думаю за неё и слова не скажут ajm, фотки по прежнему не видно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 5 травня 2014 ajm, фотки по прежнему не видно? не, у меня аккаунт глюченный - могу смотреть фотки только с других ресурсов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 5 травня 2014 Запрет запретом,но в данный месяц щука на спининг идет на ура.В этомгоду начал лов щуки еще с средины марта,по сей день очень удачно,рядом с домом речка,но на лов хожу в болие тикие места ,затоки карманы,старое русло Десны. Карась в этом году нерадует, рядом с дачей у меня много озер с карасем ,но уловы небольшие полтора два десятка карасей с ладонь. А вообще я любитель ловли хищника на спининг. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 23 травня 2014 Уже почти везде на речках можно ловить. Воть сайт рыбнадзора ТЫЦЬ" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 23 травня 2014 Только что приехал с рыболки,ловил на живца,хороший окунь и пару щук. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах