vilinman 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 У меня не получается..... Если что без меня..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gangster 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 vilinman а после завтра? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vilinman 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 gangster Та же хрень))) Возможно в воскресенье время будет.... Сам еще не знаю... постоянно его не хватает.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 gangster vilinman IvA давайте в воскресенье Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gangster 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 blade2008 Ну впринципе можно vilinman кинь свой моб номер в личку или набери меня, а то я потерял тот телефон. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IvA 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 blade2008 я постараюсь быть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gangster 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Во сколько завтра? в 17.00 или в 18.00? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 gangster давайте в 18.00, малого с женой опять положили в больничку сегодня вечером. Бл.ть убил бы этих врачей.........С.ки они к.нченные..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gangster 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Ок, договорились, на том же месте на парковке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 gangster ок.IvA vilinman Вы как? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IvA 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Меня время устраивает ! 99% что буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 IvA :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gangster 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2009 Сходка состоялась Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2009 gangster IvA ребята извините что не смог приехать с 5 часов и до 12 ночи с малым по больницам летал в итоге приняли и положили в 3 городскую....состояние после увиденного и пережитого - нажратся и забыться :o хоть расскажите как встреча прошла? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gangster 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 blade2008 сочуствую нормально, часа полтора поговорили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vilinman 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 Эх, а я посмотрел на погодку и решил не ехать.... Хотя был свободен.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 vilinman редиска Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2009 СРОЧНО НУЖЕН ХОРОШИЙ КАРДИОЛОГ!!!!!!!!!!РЕБЯТА ПОМОГИТЕ!!!!!!МАЛОМУ ПЛОХО(ЕСЛИ СКАЗАТЬ ОБНАДЕЖИВАЮЩЕ)IvA vilinman gangster Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gangster 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 я не знаю, у меня в городе врачей знакомых нету Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vilinman 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 blade2008, тоже среди знакомых врачей нет..... извини дружище... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IvA 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 blade2008 Извени знакомых врачей к сожелению нету Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 Благодоря титаническим усилиям всех родственников, дойдя соответственно до самого верха, малого положили в областную больницу Вечером он даже уже смог ходить сам :D до этого неделю с рук не слазил. ПЫ.СЫ. Спасибо что откликнулись :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gangster 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 Седня что-то будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 gangster в следующие выходные)ато афто разобрал, а погода собрать не дает... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ramove 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2009 А сколько уже Ялтинцов?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах