blade2008 124 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2009 ramove по этим вапросам тебе лучше к Вальку из Ялты :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GOGA 1 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2009 Симферополь +1 Тусуюсь еще на vaz2101.ru пару лет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2009 GOGA Добро пожаловать :D Сам откуда(в смысле район)? Как к нам попал? Давай бортовичек про машинку свою выкладывай :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gangster 1 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2009 Что завтра? Кто-то будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2009 gangster если успею, то буду, подтяну Димаса еще попробую, отзвоню Иве, снег на улице,все переобулись? а я нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IvA 1 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2009 gangster если гололеда сильного не будет то приеду ! blade2008 я тоже еще не переобулся , надо будет завтро назад шиповку поставить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2009 IvA ПриветРад слышать тебя :wink: А какая у тебя шиповка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gangster 1 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2009 Я на летней, вчера еле доехал. Седня кину зимнюю, но все же предварительно отпишитесь кто поедет или нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IvA 1 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2009 gangster я буду blade2008 шиповка если не ошибаюсь Rosava ВС-6 а обычно езжу на Rosava ВС-48 Capitan (впереди ее и оставлю) . Вобщем подерживаю "видчiзняного виробника" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gangster 1 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2009 Ок, как обычно в 18.00 на том же месте? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IvA 1 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2009 gangster может лучше в 17.00 ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gangster 1 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2009 IvA Ну давай в 17.00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IvA 1 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2009 ок blade2008 ты будеш ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2009 IvA у меня облом, резину тока завтра привезут, на той что есть ехать нельзя.сори. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IvA 1 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2009 всчтреча состоялась :shv: blade2008 и правильно что на летней не приехал , у меня несмотря даже на шиповку жопу заносило :reve: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2009 IvA а как там гангстер? как доехал?Видел его инсталл? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IvA 1 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2009 blade2008 вроде нормально , инстал не смотрел :puppy: . А что за резину тебе должны привезти ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2009 nord master шиповку, с моей старой 06:)там их 4ре, я попросил 2 поездить пока, хотя людишки на 4 балдеют ездють Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 Общем случайно встретились мы все у Димаса :D Витя Вилинман, Ваня ВАН, Димас естественно и я :D немного пофоткал втихаря :oops: Это Ваня колдует над новым мега двигом :twisted: Всем интересно было как он это делает :shock: :shock: Было над чем подумать :wink: Сборка чуда Димасомобиля продолжается Ну и фотки со встречи с Вальком из Ялты :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
van 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2009 Хера себе нас ужо) мену спалили) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vilinman 1 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2009 blade2008, Блин реально у Димасомобиля двери закрываются лучше чем у меня холодильник..... Тоже хочу себе 08 замки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dimas 1 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2009 гг. :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gangster 1 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2009 Сегодня кто-то будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2009 gangster на следующие выходные 100% с Димасомсейчас только домой пришел с халтуры :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dimas 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах