blade2008 124 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2009 gangster vilinman van IvA Завтра в 18.00 около "Новой линии" встреча :D Добавлено спустя 54 секунды: Dimas тебя тоже касаеться :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gangster 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2009 на часег заскочу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dimas 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2009 Встреча сегодня состоялась! приехали Я,Blade2008 и gangster. все были на своих авто! вот: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2009 Dimas Димас а где же значок "У" вроде ведь был Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dimas 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2009 блин он в кадр не попал! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2009 vilinman van IvA АЙ-ЯЙ-ЯЙ, ГДЭ КАТАЛЫСЬ, А??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IvA 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2009 blade2008 Извени не получилось приехать :cry: но на следуйщую встречу постораюсь обязательно приехать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gangster 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2009 сходко симферопольцеф))) у всех номера иногородние :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2009 IvA ну ниче, ты зато на предыдущих был, а я не был :oops: gangster а это мы за другие регионы отдуваемся :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vilinman 1 Скарга Опубліковано: 28 грудня 2009 Мужики, у меня ж инета дома пока нет, вот и не знаю будет встреча или нет..... Но скоро все изменится.. :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2009 РЕБЯТА!!!ВСЕХ С НОВЫМ ГОДОМ!!! :beer: :Yahoo!: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 6 січня 2010 vilinman gangster IvA Dimas van Ну че там насчет встречи в новом году? :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gangster 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2010 в воскресенье я могу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 6 січня 2010 IvA vilinman Де потерялись :shock: Кста, кто знает пескоструй в Симферополе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RockEd 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2010 счет встречи в новом году? :twisted: если получится может тоже подъеду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 7 січня 2010 RockEd давай :wink: знаешь куда?кинь свой номер в личку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IvA 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2010 blade2008 Постараюсь приехать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 8 січня 2010 Итак встреча будет в воскресенье, в 18.00 около "новой линии" под фонарями.Ждем всех. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 10 січня 2010 Кто сегодня будет? :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IvA 1 Скарга Опубліковано: 10 січня 2010 99% что я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GOGA 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2010 Так а теперь по поряду, а то надоело флуд читать 9 страниц: 1- Где постоянное место встречи ? 2- во сколько встречи ? 3- поточнее если можно и не хором! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 15 січня 2010 GOGA уж не поленись, почитай 9 страниц :wink: там все ответы на свои вопросы найдешь. А вот перетирать 100 раз сказанное, это и есть флуд Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GOGA 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2010 Встреча сегодня состоялась! приехали Я,Blade2008 и gangster.все были на своих авто! вот: вот тоже машинка с буквами ХА !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 15 січня 2010 GOGA это моя ХА :D у тебя тоже ХА? Добавлено спустя 11 минут 42 секунды: действительно ХА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GOGA 1 Скарга Опубліковано: 15 січня 2010 что-бы это значило ?, вроде земляк, а ржет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах