blade2008 124 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2010 gangster,ты где так влетел? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gangster 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2010 это влетели, а я рядом стоял Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gangster 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2010 Посилання празднег местами колхозного туниха надо на звук прорваться(если будет) и на дрифт посмотреть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vilinman 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2010 Да, надо будет побывать на этом празднике жизни)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleg Inside 10 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2010 Да, надо будет побывать на этом празднике жизни)))) О, меня хоть свозИте, ни разу не был Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baly-76 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2010 Музыка музыкой а встреча на юбилей будет али как? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2010 В субботу в 18.00 предлагаю встретиться как всегда на новой линии. Буду 100%. Там все и обсудим. Гляну все пропозиции в пятницу. В инете не бываю теперь прорываюсь сквозь кризис вместе с моей родной копушкой хоть она еще держиться........тьфу-тьфу-тьфу........ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IvA 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2010 blade2008, 99% что буду на встрече Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SergeCrimea 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2010 доброе утро!!!! скажите пожалуйста когда будет встреча и где и во сколько Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IvA 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2010 SergeCrimea, В субботу в 18.00 на парковке новой линии Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SergeCrimea 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2010 доброе утро!!! спасибо за информацию постараюсь быть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IvA 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2010 Встреча не состоялась приехал в 18.00 простоял до 19.00 так некого не дождался и уехал домой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gangster 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2010 Я до сих пор пешком-завтра едем бить лица мастерам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SergeCrimea 1 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2010 привет всем давайте договоримся на эту субботу в 18-00 там же Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gangster 1 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2010 я в эту субботу в Запорожье буду соревноваться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vilinman 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2010 Встреча не состоялась приехал в 18.00 простоял до 19.00 так некого не дождался и уехал домой IvA, что и следовало ожидать, в субботу многие бухали, (привет Блейду, выходи на связь, разговор есть) А в воскресенье после джип триала хотелось только одного, отдыха)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SergeCrimea 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2010 доброго времени суток когда состоится встреча???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vilinman 1 Скарга Опубліковано: 10 травня 2010 IvA, привет тебе на новой объездной в по пути в Севастополь вчера 9 мая от белой 07, я тебе еще аварийкой помаргал)))) На парад ехал или на мотокросс? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IvA 1 Скарга Опубліковано: 10 травня 2010 vilinman, и тебе привет ! правда я тебя не заметил ))) ... ехал на парад , про мотокросс и не знал даже )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Крокодил 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2010 Севастополь давайте собираться!!!, сегодня наконецто увидел Магната на дороге), чувство одиночества на дорогах пропало)))))) предлогаю каждую неделю встречаться на паркинге в тц Новус(Посейдон) допустем каждый четверг в 20 00, надеюсь не один буду туда приезжать))) ЖДУ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 1 червня 2010 Крокодил,уж лучше Вы к Нам на Колыму Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gangster 1 Скарга Опубліковано: 1 червня 2010 кстати ни кто не планирует на этой неделе собраться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Крокодил 1 Скарга Опубліковано: 1 червня 2010 blade2008,в симфере бываю частенько, как собирусь ехать - отпишусь) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 2 червня 2010 Крокодил, gangster, IvA, vilinman, SergeCrimea, А Может на РЫБАЛОЧКУ махнем в Субботу??? ПЫ.СЫ. или в воскресенье. А? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Крокодил 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2010 blade2008, девушка меня не пускает(, можно будет ближе к июлю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах